casino siteleri

Mustafa Şahin'in sağlık durumu nasıl?

Malatya Haber Girişi : 09 Şubat 2022 14:06
Mustafa Şahin'in sağlık durumu nasıl?
Eski Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin koronavirüse yakalandı.

Sağlık durumu ile ilgili  Şahin'in oğlu Muhammed Taha Şahin açıklama yaptı.

Deprem konutları

30 Ocak 2022 tarihinde Covid-19 testi pozitif çıkan babamız Mustafa Şahin, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Recep Bentli’nin yönlendirmeleri ve değerlendirmesi neticesinde, 03.02.2022 tarihinde, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Covid-19 servisinde tedavi altına alınmıştır. 

YouTube Haber arası


06 Şubat 2022 tarihinde yoğun bakım ihtiyacı doğması ve oksijen değerlerinin düşmesine bağlı olarak, babamızın Ankara Şehir Hastanesine Ambulans Uçak ile sevki doktorlarımız tarafından uygun görülmüştür. Bugün, basın yayın organlarına yansıdığı gibi ambulansta oksijen bittiği için değil, Malatya Havalimanına inen ambulans uçağın, babamıza gerekli oksijen ihtiyacını karşılamayacağı anlaşıldığından, bizim talebimiz doğrultusunda havalimanından tekrar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevki gerçekleştirilmiştir.
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakım tedavisine devam edilen Babamızın sağlık durumu, gün geçtikçe olumlu yönde gelişme göstermekte olup tüm değerleri iyi yönde seyretmektedir. 
İlk andan itibaren çok değerli aile dostumuz, Malatya Milletvekilimiz Hakan Kahtalı başta olmak üzere, bizzat hastaneye gelerek, ilk andan itibaren ailemizin yanında olan ve desteklerini yakından hissettiğimiz Valimiz Sayın Aydın Baruş’a, Milletvekillerimiz, Öznur Çalık ve Ahmet Çakır’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a, ilçe belediye başkanlarımıza ve tüm eş, dost ve akrabalarımıza ailemiz adına teşekkür ederim. Ayrıca, tedavi sürecinin başından itibaren yanımızda olan, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Recep Bentli’ye, Hastane Başhekim Doç. Dr. Serdar Deniz’e, Başhekim Yardımcısı Halime Akyüz’e ve Yoğun Bakım doktor ve çalışanları ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına teşekkür ederim.
Pandemi sürecinde olduğumuz için, sevenlerimizden hastaneye gelmemelerini ve babamız Mustafa Şahin için dua etmelerini talep ediyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.