casino siteleri

Mustafa Yılmaz: "İnşallah kupayı alırız"

Spor Haber Girişi : 11 Şubat 2021 20:23
Mustafa Yılmaz:
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında DG Sivaspor´u 1-0 yenip, kupada yarı finale yükselen Antalyaspor´da, Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Mustafa Yılmaz, "İnşallah bu sene Antalya´dan Antalyaspor´umuz şampiyon olur ve kupayı alır" dedi.
Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Mustafa Yılmaz, Sivasspor´u 1-0 yendiği müsabakanın ardından stadyum çıkışında gazetelere açıklamada bulundu.
Yılmaz, "Dün Antalya takımlarımızdan Alanyaspor, Galatasaray´ı geçerek bir üst tura çıktı. Biz de bugün Sivas´ta Sivasspor´u 1-0 yenerek bir üst tura yükseldik. Önümüzdeki maçımız yine iki Antalya takımı arasında olacak. Hak eden inşallah Antalya´dan şampiyon olur. Ben Sivasspor´u da tebrik ediyorum. Bundan sonraki lig maçlarında başarılar diliyorum. Gerek Antalyaspor, gerekse Alanyaspor Süper Lig´de kardeş takımlardan bir tanesi. Geçen sene de yine Sivasspor´u Antalya´da oynadığımız maçta geçerek bir üst tura yükselmiştik. Alanyaspor´da Galatasaray´ı geçerek yükselmişti ama biz bir sonraki yarı finalde kaybetmiştik. İnşallah bu sene Antalya´dan Antalyaspor´umuz şampiyon olur ve kupayı alır" diye konuştu.