casino siteleri

MÜZAKERELER NEDEN TIKANDI?

Siyaset Haber Girişi : 11 Nisan 2015 11:13
MÜZAKERELER NEDEN TIKANDI?
HDP eş genel başkanı Sela

Çözüm sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaş, İzleme Heyeti konusunda AKP ile Cumhurbaşkanı tarafından ayrı ayrı listeler hazırlandığını ve bu konuda anlaşamadıklarını belirterek, "Bir sonraki İmralı ziyaretine İzleme Heyeti de dahil olursa müzakereler başlamış olacak. Müzakereler başlarsa kongrenin (silahsızlanma kongresi) toplanma tarihi de netleşir" diye konuştu.

Deprem konutları

Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaş, Meclis'te basın mensupları ile bir araya gelerek seçim çalışmaları ve çözüm süreci ile ilgili soruları yanıtladı. İlk olarak seçim süreci ile ilgili sorulara yanıt veren Demirtaş, miting programını bugün netleştireceklerini belirterek, "Biz iki eş başkan olduğumuz için avantajlıyız. 81 ilin tamamını gezmeyi planlıyoruz" dedi.

YouTube Haber arası

Aday listeleri ile ilgili olarak Demirtaş, "Hiçbir parti seçmenini yüzde yüz tatmin edecek bir liste hazırlayamaz. Yine de en makul listeyi çıkardığımıza inanıyorum" dedi. Aday belirleme sürecinde katılımcı bir sistem ve yöntem belirlediklerini belirten Demirtaş, HDP'nin listesinin Türkiye'nin en renkli listesi olduğunu ifade etti.