casino siteleri

NİSAN AYINDA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

Haber Girişi : 30 Nisan 2015 11:23
NİSAN AYINDA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI
Malatya Büyükşehir Beledi

 

Deprem konutları

Çetin geçen kış aylarında karla mücadele konusunda başarılı bir grafik çizen, insanların günlük hayatını kolaylaştırmak, yolları daha güvenli hale getirmek için 24 saat aralıksız çalışan Büyükşehir Belediyesi, Nisan ayında da karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı İlçe Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonunda Pütürge’nin Tepehan Mahallesi sınırları içinde bulunan Nemrut Dağı yolu kar’dan temizlendi.

Nemrut Dağına giden 6 kilometre uzunluğundaki yolda kar temizliğinin yanı sıra heyelan temizliği de yapıldı. Karla mücadele çalışmalarına birçok iş makinesi katıldı.

Büyükşehir Belediyesi yüksek kesimlerde bulunan karın erimesiyle birlikte oluşacak heyelanlar için de tedbirler alıyor. Riskli olan alanlarda yol trafiğe kapatılarak, heyelan temizliği yapılıyor.

Malatya’dan Nemrut Dağı’na gitmek isteyen doğaseverler, baharın farklı tonlarının buluştuğu Tepehan’dan hiçbir engele takılmadan rahatlıkla milli park alanına gidebiliyorlar.

YouTube Haber arası