casino siteleri

Nisanur, Romanya yolcusu

Spor Haber Girişi : 18 Temmuz 2023 13:58
Nisanur, Romanya yolcusu
Elazığ Belediyespor boksörü Nisanur Yıldırım, 19-31 Temmuz tarihleri arası Romanya´da yapılacak olan Avrupa Boks Şampiyonası´nda Milli ta
Elazığ Belediyespor boksörü Nisanur Yıldırım, 19-31 Temmuz tarihleri arası Romanya´da yapılacak olan Avrupa Boks Şampiyonası´nda Milli takım adına ringe çıkacak.
Avrupa Boks Şampiyonası 19-31 Temmuz tarihleri arası Romanya´da yapılacak. Uzun süredir antrenmanlarına Kastamonu Kadıdağı´nda Milli Takımlar Kamp Merkezi´nde devam eden Türk Milli Takımı, 19 Temmuz tarihi itibariyle Romanya´ya kalabalık bir sporcu kafilesiyle gidecek. 52 kiloda Türkiye Şampiyonu olan ve Kastamonu´da başarılı bir kamp süreci geçiren Elazığ Belediyespor Kulübü sporcusu 52 kiloda Türkiye´nin madalya umudu olarak Romanya´da ringe çıkacak.
Şampiyonaya en iyi şekilde hazırlandığı ifade eden Nisanur Yıldırım, "Türkiye şampiyonasından sonra ara vermeden Avrupa şampiyonası için hazırlıklarımıza başladık. Hocalarımız refakatinde verimli bir kamp süreci geçirdik. Milli takımımız adına mücadele etmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah Elazığ´a madalyayla döneceğim. Öncelikle her zaman yanımızda olan, en büyük destekçimiz Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları´na teşekkür etmek istiyorum. Antrenörüm Cemil Döndü ve milli takım hocalarımı mahcup etmemenin mücadelesini vereceğim" dedi.