casino siteleri

Numune Hastanesi kavşağında trafik daha hızlı ve güvenli olacak

ÇEVRE Haber Girişi : 29 Ağustos 2023 17:20
Numune Hastanesi kavşağında trafik daha hızlı ve güvenli olacak
Sivas´ta yapımına başlanan Numune Hastanesi Farklı Seviyeli Kavşak inşaatında çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.Sivas´ın
Sivas´ta yapımına başlanan Numune Hastanesi Farklı Seviyeli Kavşak inşaatında çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.
Sivas´ın en önemli kavşak noktalarından biri olan bölgede Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü tarafından sürdürülen Numune Hastanesi Farklı Seviyeli Kavşak çalışmaları tamamlandığında hızlı ve güvenli ulaşım imkânı sağlanacak.
Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile birlikte Numune Hastanesi Farklı Seviyeli Kavşak inşaat alanına giderek, Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Türksoy´dan yapılan çalışmaların son durumuna ilişkin bilgi aldı.
Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, projenin uygulanmasında emeği geçen Karayolları Bölge Müdürlüğü ve yüklenici firmaya teşekkürlerini ileterek, "Belediye başkanımızla birlikte şehrimizin en önemli kavşaklarından biri olan alanda incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımız bu önemli projenin bir an önce tamamlanmasını istiyor. Proje bittiği zaman halkımız büyük bir rahatlığa kavuşacak. Trafik daha hızlı ve güvenli olacak. İnşaat çalışmaları yüzde 60 seviyesinde. İnşaatın en önemli olan fore kazık işi de neredeyse bitmiş durumda. Kavşağın üst yollarını 29 Ekim´de hizmete açacağız. Projenin tamamını ise yeni yılın başında bitireceğiz. Vatandaşlarımıza sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise ilin en önemli trafik problemlerinden biri olan Numune Hastanesi üst geçit projesini yerinde incelediklerini dile getirerek, "Projenin yapım işleri plana göre uygun şekilde ilerliyor. 29 Ekim´de Erzincan-Ankara yolundaki üst geçidi hizmete açmış olacağız. Bu gibi çalışmalarda belirli noktalarda sıkıntılar olabiliyor. Proje tamamlandığında şehrin önemli trafik problemlerinden birini çözmüş olacağız. Karayolları ekiplerine yüklenici firmaya çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi