casino siteleri

O anlar kamerada: Bir kadına tokat attı, diğer kadınlar müdahale edince onları da darp etti

Asayiş Haber Girişi : 08 Mayıs 2023 11:37
O anlar kamerada: Bir kadına tokat attı, diğer kadınlar müdahale edince onları da darp etti
Kahramanmaraş´ta 3 kadın bir markette alışveriş yaparken saldırgan bir erkek tarafından darp edildi. Şüphelinin bir kadına tokat atmasından
Kahramanmaraş´ta 3 kadın bir markette alışveriş yaparken saldırgan bir erkek tarafından darp edildi. Şüphelinin bir kadına tokat atmasından sonra diğer 2 kadının onu savunmasıyla devam eden darp olayı güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, merkez Dulkadiroğlu ilçesi Namık Kemal Mahallesi´nde bulunan bir markette meydana geldi. Alışveriş yapan kadınların olduğu yere gelen U.Ş., kenarda çocukla bekleyen N.F.G.´nin kafasına tokat attı. O sırada alışveriş yapan diğer kadınlar D.G. ve Z.K.,U.Ş.´ye karşı çıktı. Saldırgan şahıs diğer kadınları da darp ederken, çevredeki vatandaşların müdahalesi ile yakalanıp etkisiz hale getirildi.
Çevredeki vatandaşların kadınlara saldıran U.Ş.´ye gösterdiği tepki ve yaşanan saldırı anları saniye saniye marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Polis, vatandaşların yakaladığı U.Ş.´yi gözaltına aldı. Şüphelinin, kadınlardan birinin eski eşinin arkadaşı olduğu iddia edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.