casino siteleri

O şimdiden mahallenin gönüllü muhtarı

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 28 Mart 2024 12:28
O şimdiden mahallenin gönüllü muhtarı
Türkiye 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlere kilitlenirken, Malatyada Down Sendromlu Bilal Büyük mahallesinde muhtarlığa aday olarak sahaya çıktı.

Tüm Türkiye 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlere kilitlenirken, Malatyada Down Sendromlu Bilal Büyük mahallesinde muhtarlığa aday olarak sahaya çıktı. Resmi olarak aday olamayan Bilal, şimdiden mahallelinin gönüllü muhtarı oldu.

Deprem konutları

 

YouTube Haber arası


Malatyanın Battalgazi ilçesine bağlı Tandoğan Mahallesinde yaşayan Down Sendromlu Bilal Büyük, seçim sürecinde siyasi parti ve muhtar adaylarının afişlerini görünce heves etti Bende aday olmak istiyorum deyince ailesi bu isteğini yerine getirdi. Hazırlanan afiş mahalle girişine asılarak seçim çalışmalarına başlayan Bilal Büyük, kapıda gelen giden vatandaşları selamlıyor arası da esnafı ziyaret ediyor.
Resmi olarak adaylığı bulunmayan Bilal Büyüke mahalle halkı da sahip çıkıyor ve bu hayaline tam destek veriyor. Esnaflar Oylarımız Bilale diyerek tam destek verirken Bilalde en büyük projesinin iş ve ekmek vermek olacağını söylüyor. Konuşmakta güçlük yaşayan Bilalin bu hayali bir gün gerçekleşir mi bilinmez ama Pazar günü yapılacak seçimler öncesi o şimdiden Tandoğan Mahallesinin gönüllü muhtarı oldu bile.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.