casino siteleri

Öğrenciler Emniyet Müdürü Karayel ile bir araya geldi

Asayiş Haber Girişi : 10 Kasım 2023 13:12
Öğrenciler Emniyet Müdürü Karayel ile bir araya geldi
Elazığ´da polis teşkilatını yakından tanımak ve yerinde görmek isteyen öğrenciler, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel´i ziyaret ederek bi
Elazığ´da polis teşkilatını yakından tanımak ve yerinde görmek isteyen öğrenciler, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel´i ziyaret ederek birimleri gezdi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin polis teşkilatını yakından tanımaları ve yerinde görmelerini sağlamak, gelecek planları ile ilgili meslek seçmelerinde fikir vermek ve polis halk ilişkilerini geliştirmek için çalışmaları sürdürüyor. Bu çerçevede `Hayata İyilik Kat´ Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde Balakgazi Ortaokulunda bulunan 23 öğrenci, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel´i makamında ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Karayel, kendisini ziyaret eden öğrencilere, Türk ve dünya klasiklerinden kitaplar ve çeşitli hediyeler verdi. Öğrenciler, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü birimlerini ardından da Abdullahpaşa Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek ekiplerden bilgiler aldı.