casino siteleri

ÖĞRENCİLERE BİSİKLET DAĞITILDI

Malatya Haber Girişi : 01 Ekim 2015 14:45
ÖĞRENCİLERE BİSİKLET DAĞITILDI
Türkiye Sağlıklı Beslenme


İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında bugün Kongre Kültür Merkezi önünde gerçekleşen bisiklet teslim töreninde 3 okuldan toplam 200 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.
Bisiklet teslim törenine Vali Yardımcısı Abdulkadir Duran, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İl Halk Sağlığı Müdürü Nail Umay ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Programda konuşan İl Halk Sağlığı Müdürü Nail Umay hareketsiz yaşama bağlı sağlık problemlerini gidermek adına çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek “Geçen sene yürüyüş ağırlıklı bir programımız vardı. Bu günde öğrencilerimize bisiklet dağıtacağız. Çocuklara bisikleti teşvik etmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.
İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ise gelişim çağındaki çocukların hareketsiz kalmamalarının önemli bir konu olduğunu dile getirerek, “Sağlıklı birey hem bedenen hem de ruhen sağlıklı olan bireydir. Beden sağlığı bizim için çok önemli. Çocuklarımızın sağlıklı yaşaması için bu türe programları önemsiyoruz" şeklinde konuştu.

Deprem konutları