casino siteleri

Öğrencilerin Bot ve mont ihtiyaçlarını karşıladılar

Eğitim Düzenleme Tarihi : 01 Ocak 1970 02:00 Haber Girişi : 27 Aralık 2019 08:41
Öğrencilerin Bot ve mont  ihtiyaçlarını karşıladılar
Umutsen Gençlik Derneği o

Umutsen Gençlik Derneği olarak okulların  açılması ile Malatya pütürge ilçesinden sonra Elazığ ili Arıcak ilçesi karakaş ilkokulunda faaliyetlerimizi sürdürmeye  umut olmaya devam ediyoruz. Elazığ ili Arıcak ilçesinin  ücra bir dağ okulunda eğitim gören öğrencilerimizin Bot ve mont ihtiyaçlarını hayırseverlerimzin destekleri ile karşıladık .
Bu yılda geçen yılda yürüttüğümüz gibi Köy köy mezra mezra dolaşarak En ücra dağ bölgelerinde yaşayan ve eğitim gören çocuklarımızın eşit olması için okul ihtiyaçlarıni bot ve mont ihtiyaçları ni hayırseverlerimizin destekelri ile karşılamaya devam edecez , kimsenin görmediği uğramadığı bilmediği elektiriğin suyun bile zor ulaştığı bölgede yaşayan çocuklara umut olmaya tebessüm kazanmaya devam edecez. 
Hani dedik ya yeryüzünde tebessüm etmeyen tek bir çocuk kalmayana kadar mücadelemiz devam edecektir diye.
Tek amacımız çocukların yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak için.
Onların bir mutluluğunu dünyada hiçbir şeye değiştiremeyiz..
UMUTSEN GENÇLİK DERNEĞİ  olarak bir tek gülümsemeyen çoçuk kalmayana kadar her şartta ve koşulda onlara ulaşacağımıza söz verdik.Sevinçleri sevincimiz,hüzünleri hüznümüz oldu.Biz artık günler geçtikçe UMUTSEN GENÇLİK DERNEĞİ  olarak yüreği güzel insanlar sayesinde yüzlerce ve milyonlarca çocuğa ulaşmayı hedef seçtik .
Siz geleceğimize umut olun diye siz daha iyi şartlarda büyüyün diye biz kendimizden vazgeçmeye söz verdik.
Yüzünüzden gülümse eksik olmasın diye biz her şartta ve koşulda peşinizden koşacağımıza söz verdik. Üşürseniz kıyafet olmaya atkı olmaya ayakkabı olmaya söz verdik. Siz yeter ki okuyun diye mesafeleri hiç edip sizlere kitap olmaya söz verdik. Siz geleceğimize umut olun diye siz daha iyi şartlarda büyüyün diye biz kendimizden vazgeçmeye söz verdik. Sizler bu vatan topraklarına yararlı bireyler olun diyedir bizim savaşımız. umutsen gençlik olarak çocukların yüzündeki tebbesüm için  Yorulmadan devam edeceğimize söz verdik dedi.

Deprem konutları