casino siteleri

Öğretmen çiftin düğün sevinci acıya dönüştü

Asayiş Haber Girişi : 01 Eylül 2022 20:35
Öğretmen çiftin düğün sevinci acıya dönüştü
Öğretmen çiftin düğün sevinci acıya dönüştü

Malatya´da düğün hazırlığı yapan öğretmen çiftçin en güzel günleri acıya dönüştü. Düğünlerine bir gün kala genç çifttin kınasına katılan davetlileri taşıyan minibüsün kamyonetle çarpıştığı feci kazada aralarında damadın annesinin de bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı.

Deprem konutları


Düğün hazırlığı yapan öğretmenler Rabia Görünç ile Fahri Kızılaslan´ın, Bursa´da dün akşam saatlerinde yapılan kına programının ardından Malatya´ya dönmek için yola çıkan aile yakınlarını taşıyan Ayhan Sevin (51) yönetimindeki minibüs, Sivas-Malatya karayolu Yeşildere mevkiinde Muhlis Ösme (52) idaresindeki 34 EBE 72 plakalı nakliye kamyonu çarpıştı. Kazada damadın annesi Şenay Kızılaslan´ın da aralarında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı.


Genç çift yarın Hekimhan ilçe merkezinde düzenlenmesi planlanan düğün öncesi kabusu yaşarken, kazada hayatlarını kaybeden Şenay Kızılaslan, Adile İzci ve Fadime Sarıbaş´ın cenazeleri Hekimhan´da defnedildi.
Kazada ölen Meliha Kızılaslan, Süleyman Kızılaslan ile minibüs şoförü Ayhan Sevin ve oğlu Seyit Battalgazi Sevin´in cenazelerinin ise yarın defnedileceği öğrenildi.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.