casino siteleri

Ölmeztoprak Belediye Başkan Adayı mı oluyor?

Özel Haber Haber Girişi : 16 Ekim 2023 20:47
Ölmeztoprak Belediye Başkan Adayı mı oluyor?
Ölmeztoprak Belediye Başkan Adayı mı oluyor?


AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday mı oluyor?

Deprem konutları

 

Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Bu Sabah Gazetesinde Sinem Hatun Davut'a konuştu.

 

Milletvekili Ölmeztoprak Özelikle 6 Şubat’tan sonra hemşehrilerimiz bir arayış içerisindeler. Bu arayış neticesinde kamuoyu araştırmalarında ifade etiğiniz gibi ismim çıkmış, teveccüh göstermişler. 14 yılık bir belediyecilik geçmişim var. Bu geçmişle şu anda yapılan çalışmada teveccüh göstermişler. Ben saygıdeğer hemşehrilerime saygılarımı, şükranlarımı sunuyorum”

 

Gazeteci Sinem Hatun Davut'un “Öyle bir düşünceniz ve niyetiniz olabilir mi?” sorusuna ise Milletvekili Ölmeztoprak, Ben işimi yapıyorum. Şehrin durumu malum, toparlanmaya çalışıyoruz, geçici bir süreçteyiz. İşimi en iyi şekilde, layıkıyla hem sahada hem bürokratik ortamlarda hem de Mecliste bulunarak, sürekli sorun ve gündemi takip edip ilgili yerlere ulaştırıp neler yapabiliriz diyerek yapmaya çalışıyorum. Özelikle belediyelerimiz ve bakanlıklarımız arasında ve sahada hemşehrilerimiz içerisinde mekik dokuyoruz. Ben hakikaten bütün samimiyetimle söylüyorum şehrin imarı ve ihyası için işimi yapmakla meşgulüm” dedi.

 

YouTube Haber arası

Bu Sabah Gazetesi Malatya Sanal Haber 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Tevfik Dilek 17 Ekim 2023 05:34

    14 yıllık belediye tecrübesini söylüyor Vekilimiz Malatya daki depremde yıkılan evler ve imar izni Vekilimiz zamanında olmuş Vekilimiz vekilliği devam edip Malatya ya hizmet etsinler