casino siteleri

Ölüdeniz’de Nerede Kalınır?

Kültür-Sanat Haber Girişi : 21 Aralık 2022 11:18
Ölüdeniz’de Nerede Kalınır?

Fethiye denildiği zaman akla ilk gelen yerlerden birisi de Ölüdeniz! Burası; yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın en popüler tatil beldelerinden birisidir. Ege ile Akdeniz’in birbirine kavuştuğu bir konumdadır. Türkiye ile özdeşleşmiş yerlerden birisi olmakla beraber her yıl bilhassa yaz aylarında hem yerli hem de yabancı turistlerin bir numaralı durağı haline gelir. 

Deprem konutları

Ölüdeniz; ziyaretçilerine mavinin en güzel tonunu sunar. Temiz ve berrak koyları ile de dikkat çeker. Bu yaz Ölüdeniz’de tatil yapmak istiyorsanız her şeyden önce konaklama sorununu çözmelisiniz. Ölüdeniz otelleri için erken rezervasyon yaptırmanız şarttır. Aksi takdirde, kalacak yer bulamazsınız. 

Ölüdeniz’in En İyi Otelleri 

Ölüdeniz otelleri; her bütçeye ve ihtiyaca hitap etmesiyle dikkat çeken konaklama seçenekleridir. Ölüdeniz merkez, Kabak Koyu, Belceğiz Plajı ve daha birçok yerde mimarisine hayran kalacağınız türden oteller vardır. Gelin, en iyi Ölüdeniz otelleri hakkında çok işinize yarayacak türden bilgiler verelim!

• Liberty Hotels Ölüdeniz: Lüks Ölüdeniz otelleriarasındadır. 1995 yılından bu yana hizmet verir. Kalitesi ile farkını ortaya koyar. Denize 100 metre uzaklıkta bir oteldir. Yarım pansiyon konsepti ile dikkat çeker. Açık ve kapalı restoranları ile yeme içme konusunda ne kadar iyi olduğunu gösterir. Ayrıca, bünyesinde üç farklı yüzme havuzunun yanı sıra SPA merkezi, spor salonu ve barları da barındırır. Odaların her birisinde klima, ücretsiz internet bağlantısı, televizyon, mini bar, saç kurutma makinesi ve daha birçok imkan yer alır. 

• Perdue Hotel: Ölüdeniz’e yolunuz düştüğü takdirde konaklamak adına bu oteli tercih etmelisiniz. Muhteşem manzaralı bir otel olmakla beraber bahçe içerisinde yetişen ürünlerin servis edildiği restoranı ile de farkını ortaya koyar. İnsanlara doğanın içerisinde huzurlu bir şekilde tatil yapma şansını sunar. Otelin açık ve kapalı yüzme havuzu, SPA merkezleri, bar ve yoga etkinlikleri ile dikkat çeker. 

• Morina Deluxe Hotel: Konforlu Ölüdeniz otelleriarasındadır. Şık ve modern dekorasyonu ile dikkat çeker. Bünyesinde farklı özelliklere sahip 49 oda barındırır. Restoranları, açık ve kapalı yüzme havuzları, bilardo masası, masaj hizmeti ve daha birçok özelliğiyle farkını ortaya koyar. Bunun yanı sıra, odalarda klima, televizyon, çay/kahve makinesi, mini bar, saç kurutma makinesi, dinlenme alanı gibi seçenekler yer alır. 

• Ocean Blue High Class Hotel: Olumlu kullanıcı yorumları ile dikkat çeken Ölüdeniz otelleri arasında bulunur. 61 odası mevcuttur. Bunun yanı sıra, oda kahvaltı konsepti ile hizmet verir. Hem balayı çiftleri hem de aileler için uygun bir oteldir. Bünyesinde çocuk kulübü ve çocuk havuzu barındırması ciddi bir avantajdır. 

YouTube Haber arası

• The Sugar Beach Club Hotel: Ölüdeniz’in sakin bir bölgesinde yer alır. Deniz kenarında konumlanmış bir otel olmakla beraber kendisine ait özel kum plajı mevcuttur. Oda kahvaltı konseptinde hizmet verir. Güneşlenme locaları ve daha birçok seçeneğiyle göz doldurur.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.