casino siteleri

Önce Aladağ sonra Hayta haberimizi doğruladı

Özel Haber Haber Girişi : 16 Mayıs 2020 20:38
Önce Aladağ sonra Hayta haberimizi doğruladı
Önce Aladağ sonra Hayta h

9 Mayıs’ta “Önce Hayta sonra Aladağ” başlıklı haberimizin etkisi halen devam ediyor.

Deprem konutları

Sırasıyla önce Remzi Hayta’nın sonra Ali Aladağ’ın çocuklarını Turgut Özal Üniversitesi’ne yerleştirmesi haberimiz halen etkisini gösteriyor.

Sırasıyla önce Ali Aladağ sonra Remzi Hayta haberimizi doğruladı.

Önce Ali Aladağ sahibi olduğu internet sitesinden,

“Yazdıkları haberde Hayta ile benim oğlum işe girmiş… Haberlerine bakan der ki… Remzi Hayta’nın oğlu, Rektör Vekilliğine, Aladağ’ın oğlu Dekanlığa atanmış…Getirilmiş…İşe alınmış-yerleştirilmiş…Her neyse… Vay be…Ne müthiş haber…Yapmışlar akıllarınca… Çocuklardan, biri temizlik görevlisi ve biri bahçe bakım elamanı olarak işe girmiş ve bunu yememiş-içmemiş haber yapar olmuşlar… Ne Muhteşem bir haber(!)…” diye yazdı.

Sonra Remzi Hayta ise,

“Oğlum dediğin, üniversite mezunudur. Yıllarca emeği ile çalışmış, ve yeni kurulan üniversiteye bulunduğu konumun çok altında bir statü ile girmiştir. Diğerleri nasıl girmişse oğlumda öyle girmiştir.” diye oğlunun Turgut Özal Üniversitesi’ne girdiğini doğruladı.

malatyasanalhaber.com olarak sırasıyla önce Ali Aladağ’a sonra Remzi Hayta’ya sormak istiyoruz:

-Çocuklarınız hangi sınavdan ve mülakattan sonra işe alındı?

-Çocuklarınızın işe alındığı doğru ise yaptığımız haberden sonra “Künyesiz” dediğiniz Sanal Haber’i arayıp “Ben Ali Aladağ o haberi kaldırın” demenizin gazeteciliğin hangi etik kuralına uyduğunu söyler misiniz?

-Yaptığımız haberi sırasıyla Aladağ ve Hayta doğrulamışken Sanal Haber’e atılan “Künyesiz” iftirasına çok kısa şu cevabı vermek istiyoruz:

malatyasanalhaber.com’un Künye’si açıktır. İletişim bilgileri açık bir şekilde Künye kısmında yazmaktadır. Haber kaldırtmak için bizlere ulaşanların “iftara” atması komiktir.

Sırasıyla önce Aladağ’a sonra Hayta’ya duyurulur!

YouTube Haber arası

Malatya Sanal Haber- Editör