casino siteleri

Önce darp edildi, sonra silahla vuruldu: O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Asayiş Haber Girişi : 13 Haziran 2023 15:29
Önce darp edildi, sonra silahla vuruldu: O anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Sivas´ın Hafik ilçesinde patates tarlası yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada bir kişi, kendisini konuşmaya çağıran şahıslar ta
Sivas´ın Hafik ilçesinde patates tarlası yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada bir kişi, kendisini konuşmaya çağıran şahıslar tarafından önce darp edildi, sonra silahla vuruldu. Olay, güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
İstanbul´da yaşayan M.Ö. tatilini geçirmek için annesiyle birlikte yaşadığı Sivas´ın Hafik ilçesi Çınarlı köyüne geldi. Bir süre sonra İstanbul´da yaşayan R.Y. ve İ.A. da, M.Ö.´nün peşinden Çınarlı köyüne geldi. Patates tarlalarının kiralanması nedeniyle M.Ö. ile aralarında husumet olduğu iddia edilen R.Y. ve İ.A., konuşmak için M.Ö.´yü arayarak evinin önüne çağırdılar. Bir süre konuşan taraflar arasında çıkan tartışma büyüdü. Tartışmanın büyümesi ile R.Y., M.Ö.´ye kafa attı. Yere yığılan M.Ö.´yü R.Y., uzun bir süre darp etmeye devam etti. Daha sonra R.Y.´nin yanında bulunan İ.A., montunun cebine sakladığı silahı çıkararak yerde yatan M.Ö.´ye iki el ateş etti. Vücudundan yaralanan M.Ö. yaralı halde yerde yatarken, iki şahıs onu darp etmeye devam etti. Olayı gören köy muhtarı A.S. ise yaralı M.Ö.´yü kurtarmaya çalışırken şahıslar muhtara da engel olmaya çalıştı. M.Ö.´yü darp eden ve silahla yaralayan şahıslar daha sonra gelen bir araçla olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan M.Ö. ise köy muhtarı ve köylülerin yardımıyla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi´ne götürüldü. Genel Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi´nde tedavi altına alınan M.Ö., 20 günlük tedavisinin ardından hayati tehlikeyi atlatarak yoğun bakımdan çıktı.
M.Ö.´nün darp edildiği ve öldüresiye dövüldüğü anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Köydeki evinde tedavisi devam eden M.Ö.´yü silahla vuran ve yaralı halde darp etmeye devam eden iki şahsı yakalamak için jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.