casino siteleri

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ ARTIK!..

Hiç kimse kendini futboldan anlayan spor adamı olarak görmesin. Malatya bu hallere düştüyse, sizler sayesinde buralara geldi. Adil Gevrek Başkan, olaylara bak izle süz sonra bizleri tenkit et olur mu?

Kendi kendime söz vermiştim. Sadece maçları izleyip yorum yapacağım diye.Ama gel gör ki, o kadar çok futboldan anlayan spor adamımız varmış ki, bizler kimiz yahu, zurnanın zırt dediği yerin adamıyız.Takım kampta hazırlık aşamasındayken yapılan transferlerin yetersiz olduğunu ve bu ligin çok ama çok acımasız olduğunu belirtivermiştik.Bu ligin 2.lig’le alakası olmadığını üzerine basa basa dile getirmiştik. Dedik ki , yahu ligler başladı artık olan oldu. Takımın yanında olmamız gerekir dedik.Olmayada gayret gösterdik.Oluyoruz da.Nihayetinde yukarda da belirttiğim üzre futbolu o kadar çok bilen sporadamı varki, Malatya’da vay  vay…Vayki vay…

Takım galip gelir,  sosyal paylaşım sayfalarını süslerler bu muhterem sporadamları.Mağlup olunca yer yerinden oynar ve futbolculara acımasızca saldırırlar.E be gafil sporadamları futbolculara serseniş yapacağına sizin yerinizde olsam , şöyle düşünürüm; Derim ki bu futbolcular hakikaten bu ligin alt seviyesinde.Bu ligi taşıyabilecek kapasiteye sahip değiller.Bunu keşke ligin başlarında anımsayabilseydik,deyip kafanıza vurun ha vurun .Takımı ve yönetimi gaza getireceğinize gerçekleri dile getirseydiniz keşke.

Bir kulübün Başkanı kim olursa olsun, basın mensuplarına akıl almaz beyanat verirse kaosu getirmiş demektir. Hadi Malatya’da basını böldün, taraftarıda bölmüş durumdasınız.Bugünki maçda izledik.Taraftarlarımız birbirlerine bağırıp durdu.Yazık günah ya.Şu güzelim taraftarıda çileden çıkarttınız.Bir an evvel Başkan Adil Gevrek ve yönetimi olaya el koymalı, hem basın mensuplarını hemde taraftarları rahatlatıcı sözler söylemeli.

Maça gelince…Şimdi teknik direktör Buz, orta sahada çoğalamadıklarını belirtti.Azad’ı ben lig boyunca tutmadım .Bugünde Azad bizi yaktı desek yalan olmaz hani. Ne varki İrfan Buz ayıktıda oyundan aldı.Eksik alex ve azubike yoktu.Sarı karttan dolayı.Alex’in yerinde Musa bana göre harika bir futbol sergiledi.Her daim oynaması gereken bir arkadaşımız.Osmanla başlayacağına ki iki sol açık futbolcu vardı sahada.biri solda biri sağda. maça başlarken koy stopere  Kamili , sağ kanata koy sadıkı.Oyna.Osmanın sağ kanatta ne işi var.anlamak mümkün değilki.Hadi onuda geçtik.Sahada olmayan gününde olmayan bir Aydın vardı.E be hocam yakup’u ne diye alırsın sahaya.Al Aydın’ı koy santrafora Akpabio’yu, al Hüseyin Kar’ı kanata.Yahu çıldırmak elde değil.O kadar hata yaptık ki teknik anlamda, belkide mağlubiyetin tek nedenide oyuncu değişikliklerindeki hatalarımızdan kaynaklandı.

Ligin başından itibaren söylüyorum.Lig başladı iyi futbol oynamıyoruz dedim.İyi futbol dan ziyade gelen 3 puanlara sevinelim dedim.Bunu yineliyorum.İyi futbol istemiyoruz .3 puan istiyoruz. Taraftara ses edenin aklını alırım.Taraftar her maçda görevlerini alınlarının akıyla yapıyor. Şimdi ilk yarı bitimine kadar toplanacak puanlar artıdır. Mutlaka transfer yapılacak yapılacak da, onların ödemesi için mutlaka bir çözüm yolu bulmak gerekir.Sözlerimi nasıl bitireyim dedim aklıma askerlik yıllarım geldi.

KARADA, DENİZDE, HAVADA HER YERDE MALATYA MALATYA MALATYA….