casino siteleri

Operatör binanın altında böyle kaldı

Asayiş Haber Girişi : 24 Ocak 2024 17:09
Operatör binanın altında böyle kaldı
Kahramanmaraşta depremde ağır hasar alan binanın yıkımı sırasında operatörün binanın altında kalma anları saniye saniye görüntülendi. Operatörü kurtarma
Kahramanmaraşta depremde ağır hasar alan binanın yıkımı sırasında operatörün binanın altında kalma anları saniye saniye görüntülendi. Operatörü kurtarma çalışması devam ediyor.
Dulkadiroğlu ilçesi Dulkadiroğlu Mahallesinde yaklaşık bir saat önce, 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan bir binanın yıkımı sırasında iş makinesi operatörü çöken binanın enkazı altında kalmıştı. Bu sırada bir şahsın binanın yıkımını canlı verdiği ve operatörün enkaz altında kalma anını saniye saniye görüntülediği ortaya çıktı. Operatörün enkaz altında kalmasından hemen sonra olay yerine arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler operatörü kurtarmak için çalışma başlattı ancak operatöre halen ulaşılamadı. Bu arada operatörün isminin Muhammet Gök olduğu öğrenildi. Ayrıca, Gökün evli ve Şubat ayında bebek beklediği belirlendi. Operatörü kurtarma çalışmaları devam ediyor.