casino siteleri

Ormancılar Hazal´ın yüzünü güldürdü

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 03 Aralık 2022 14:18
Ormancılar Hazal´ın yüzünü güldürdü
Sivas´ta görevli orman işletme çalışanları, tekerlekli sandalyesi kırılan Hazal´a yenisin hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Haza
Sivas´ta görevli orman işletme çalışanları, tekerlekli sandalyesi kırılan Hazal´a yenisin hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Hazal´ın mutluluğu yüzüne yansıdı.
Sık sık ormanlara kontrole giden, Kayseri Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Sivas Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları Mardin´den mangal kömürü yapmak için Sivas´a gelen Gazaltan ailesini de ziyaret ediyordu. Orman görevlileri her ziyaretlerinde tekerlekli sandalyesiyle gördükleri Hazal´ı göremeyince babası Mahmut Gazaltan´a nerede olduğunu sordular. Babası Hazal´ın tekerlekli sandalyesinin kırıldığı için çadırda oturduğunu söyledi. Bu durumu öğrenen Sivas Orman İşletme Şefi İhsan Tekerek ve orman muhafaza memurları tekerlekli sandalye temin ederek Hazal´a sürpriz yaptı. Tekerlekli sandalyesine yeniden oturmanın mutluluğunu yaşayan Hazal, yüzleri gülümsetti. Orman Genel Müdürlüğü o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
Sivas Orman İşletme Şefi İhsan Tekerek, Hazal´ın tekerlekli sandalyesinin kırıldığını öğrendiklerini söyleyerek, "Hazal Mardinli işçilerimizin kızı. Biz buralara geldiğimizde genelde Hazal´la karşılaşıyorduk. O da bizi gördüğünde şuan ki yüz ifadesi gibi bize gülerdi. Bir kaç defa geldik Hazal´ı göremeyince babasına sorduk. Babası da tekerlekli sandalyesi kırıldığı için çadırda oturduğunu söyledi. Sivas´ta Engelliler Derneği çalışan Mustafa Epik arkadaşımıza rica ettik. Onlarda ayarladılar tekerlekli sandalye ayarladılar, bizde getirdik. Hazal´ın mutluluğuna şahit olduk" dedi.
Baba Mahmut Gazaltan, dertlerine derman oldukları için Sivas Orman İşletme Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.