casino siteleri

Ormanlık alanda ölü bulunan Malatyalı Pınar Damar'ın katili tanıdık çıktı!

Asayiş Haber Girişi : 22 Temmuz 2022 01:51
Ormanlık alanda ölü bulunan Malatyalı Pınar Damar'ın katili tanıdık çıktı!
Ormanlık alanda ölü bulunan Malatyalı Pınar Damar'ın katili tanıdık çıktı!


Bağcılar’da ormanlık alanda bulunan kadın cesedinin iki gün önce Küçükçekmece’de kaybolan 32 yaşındaki kadına ait olduğu tespit edildi.

Deprem konutları

Kadının yakınları Adli Tıp Kurumu önünde sinir krizi geçirirken, polis 1 kişiyi gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 19.00 sıralarında Bağcılar Mahmutbey Mahallesi'nde ağaçlık alanda hareketsiz yatan kadını fark eden vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine sevk edilen polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Üzerinden kimlik ve telefon çıkmayan kadının cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan incelemenin ardından iki gün önce Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde gece saatlerinde kaybolan 32 yaşındaki Malatyalı Pınar Damar’ın ailesi ile irtibata geçildi. Aile yakınları Adli Tıp Kurumu önüne gelerek beklemeye başladı. Daha sonra içeri giren kadının amcası teşhis ederek, cesedin kaybolan Malatya Pütürgeli  Pınar Damar’a ait olduğunu belirledi. Bunun üzerine haberi alan yakınları sinir krizi geçirirken, Damar'ın kardeşi ayakta durmakta güçlük çekti.


Damar’ın bedeninin üzerinde herhangi bir darp veya kesik izine rastlanmadığı öğrenilirken, kadının kesin ölüm sebebi yapılan incelemelerden sonra belli olacak. Genç kadının cenazesi, yarın öğle namazını müteakip İkitelli’de kılınacak cenaze namazının ardından Kayabaşı Mezarlığı'na defnedilecek.


Öte yandan, aile beklediği sırada Adli Tıp Kurumu önüne gelen polis ekipleri Pınar Damar’ın kuzeninin eşi M.A.'yı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Küçükçekmece’de yaşayan ve kendisinden iki gündür haber alınamayan 32 yaşındaki Pınar Damar’ın cesedine Bağcılar’da ulaşılmış, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Müdürlüğü ekiplerince olayla ilgili çalışma başlatılmıştı. Ekiplerin çalışmaları sonucu, Pınar Damar’ın katil zanlısının kuzeninin eşi Metin A. (35) olduğu ortaya çıktı.


Kameralar tek tek incelendi, katile ulaşıldı
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili olarak Pınar Damar’ın erkek arkadaşı Ahmet B.’nin ifadesini aldı. Ahmet B. ifadesinde, “Pınar’la 17.00 gibi buluştuk, yemek yedik. Saat 21.30 gibi evinin bulunduğu sokağa bıraktım” dediği öğrenildi. Bunun üzerine ekipler, o bölgede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini tek tek inceledi. İncelemeler sonucunda, Pınar Damar’ın erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra evine gitmediğini, başka bir araca bindiği görüldü. Damar’ın bindiği otomobilin kuzeninin kocasına ait olduğu belirlendi. İkilinin otomobille Küçükçekmece ve Başakşehir’e gittiği tespit edildi. Çalışmaların devamında, otomobilin daha sonra Bağcılar Mahmutbey’e gittiği görüldü. Bunun üzerine, Pınar Damar’ın kuzeninin kocası olan Metin A., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Yasak aşk iddiası


Cinayet Büro Amirliğinde sorguya alınan Metin A.’nın, “Onun kuzeniyle 7 yıldır dini nikahlı olarak evliyim. Yaklaşık 4 yıldır da Pınarla gönül ilişkimiz var. Pınar 1 yıldır başka bir erkekle çıkıyormuş. Pınar’ı aradım telefonumu açmadı. Sonra yalan söyledi. Sevgilisiyle gittiği kafeyi sosyal medyadan buldum. Daha sonra oraya giderek bekledim. Eve bırakınca araca binmesini söyledim. Konuşmak için arabaya aldım. Arabada tartıştık. Bana hakaret etti, tokat attı. Boğazını sıktım hayatını kaybetti. Bağcılar’daki ormanlık alana attım” diyerek cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.
Şüpheli Metin A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Küçükçekmece’de kaybolduktan sonra Bağcılar’da cesedi bulunan 31 yaşındaki Pınar Damar, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Damar’ın babası Mustafa Damar, “Bir gecede kanun çıkıyor, bu tür cezalara idam cezası istiyoruz” dedi.


Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde kaybolan ve bir gün sonra Bağcılar’da ormanlık alanda cesedi bulunan Pınar Damar’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Damar’ın cenazesi, Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'ndeki Ulu Cami'ye getirildi. Cenazeye genç kadının ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. Tabutun üzerine gelinlik ve beyaz örtü konuldu. Ayakta durmakta zorlanan Damar’ın kardeşi, ablasının tabutuna sarılarak, ‘Sana nasıl kıydılar’ diye feryat etti. Helallik alınan 31 yaşındaki Damar için cenaze namazı kılındı. Pınar Damar, namazın ardından gözyaşları arasında Başakşehir Kayabaşı Mezarlığı'na defnedildi.


Baba Mustafa Damar, “5 dakikada kanun çıkartılıyor, bir gecede kadınlar için kanun çıkartılsın. Bu tür cezalara idam cezası istiyoruz. 60 yaşındayım böyle bir şey görmedim” dedi.
Pınar Damar’ın halası ise, “Gencecik bir kızın hayallerinin nasıl yıkıldığını görsünler. Bu kızın ne günahı vardı. Anne olacaktı, gelinlik giyecekti, sözün bittiği yerdeyiz” dedi.


Pınar Damar’ın küçük yaşta annesini kaybettiği ve dört kardeşin üvey anneleri tarafından büyütüldüğü öğrenildi.

 

Bağcılar’da ormanlık alanda cesedi bulunan Pınar Damar’ın katil zanlısı olan kuzeninin eşi Metin A. sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.


Bağcılar Mahmutbey Mahallesi’nde 19 Temmuz Salı günü akşam saatlerinde ağaçlık alanda hareketsiz yatan kadın cesedi ihbarı üzerine ekipler harekete geçmiş, genç kadının hayatını kaybettiği belirlenmişti. Kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cesedin, iki gün önce Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde 32 yaşındaki Pınar Damar'a ait olduğu anlaşılmıştı.

YouTube Haber arası

Adli Tıp Kurumu önüne gelen polis ekipleri Pınar Damar'ın kuzeninin eşi Metin A.'yı gözaltına almıştı. Katil zanlısı polis merkezindeki işlemlerin ardından Bakırköy Adalet Sarayı’na sevk edilmişti. Cumhuriyet savcılığındaki işlemlerinden sonra şüpheli Metin A. tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi. Şüpheli Metin A.'nın Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği’nde verdiği ifadede, “Pınar Damar ile emniyetteki ifademde de belirttiğim üzere kendisiyle 5 yıldır ilişkimiz vardı. Olay gecesinde saldırıda bulunmadım. Kayabaşı tarafında mevkiinde tam hatırlamadığım bir bölgede Pınar Damar araçtan inerek boş arazide 5 dakika yanımdan uzaklaşarak gitti ve geri geldi. Olay anında ilk Küçükçekmece’deki evlerinin önünden alırken kendisi rızayla aracıma binmiştir. Herhangi bir zorlama söz konusu değildir. Kasten öldürme suçunu kabul ediyorum ancak kişiyi hüviyetinden yoksun bırakma suçunu kabul etmem. Yaptığım eylemde herhangi bir tasarlama veya planlama söz konusu değildir. Olay anında Pınar Damar’ın şahsıma yönelik hakaretleri nedeniyle bir anlık sinir ile gerçekleştirmiş olduğum bir eylemdir” dediği öğrenildi.
Nöbetçi hakimlik katil zanlısı Metin A.’nın “Nitelikli şekilde kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.