casino siteleri

Otizmli Nida´nın jandarma olma hayali bir günlüğüne gerçeğe dönüştü

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 02 Nisan 2021 09:59
Otizmli Nida´nın jandarma olma hayali bir günlüğüne gerçeğe dönüştü
Kahramanmaraş´ın Elbistan ilçesinde yaşayan ve büyüdüğünde jandarma olmayı isteyen 9 yaşındaki otizmli Nida Karakuş´un hayalini gerçeğe dönüştü.
İlçeye bağlı Doğan Mahallesi´nde yaşayan ve büyüdüğünde jandarma üniforması giyme hayali kuran ve jandarmaları gördükçe heyecanlanan otizmli Nida Karakuş´un (9) babası, Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı ile irtibata geçti. Jandarma ekipleri kızının durumunu anlatan babaya, Nida´nın mutlu olması için ellerinden geleni yapacaklarını iletti. Dünya Otizm Farkındalık Günü´nde mahalleye doğru yola çıkan jandarma trafik timleri, Nida´nın yaşadığı eve yaklaşınca siren çaldı. Siren sesini duyan Nida, heyecanlanıp dışarı çıktığında jandarma ekiplerini gördü. Çok sevdiği jandarmanın kendisini ziyaret için geldiğini anlayan Nida´nın sevinci doruğa çıktı. Jandarma yeleği giyen ve bere takan otizmli Nida, trafik timlerinin aracıyla mahallede devriyeye çıktı. Jandarma personeliyle keyifli zaman geçiren Nida´ya ekipler tarafından alınan hediyeler verildi. Nida, en büyük hayalini gerçekleştiren jandarma ekipleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Nida, jandarma ağabeylerini asker selamıyla uğurladı.
Nida´nın ailesi de kızlarının mutluluğunun kendileri için çok önemli olduğunu belirterek bu hayali gerçekleştiren Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teşekkür etti.