casino siteleri

OTOBÜSLERİN TAŞLANMASINA TEPKİ

Gündem Haber Girişi : 11 Eylül 2015 08:32
OTOBÜSLERİN TAŞLANMASINA TEPKİ
Kayısı Diyarı Toplum Daya

Sevda Kök, “Bu topraklar üzerinde Türkler ve Kürtler binlerce yıl kardeşçe yaşamışlardır. Erkek ve kızlarımız birbiri ile evlenmişlerdir. Bizim kanımız birbirine karışmıştır. Dernek çatımız altında da Türk-Kürt omuz omuza vererek, bu terör olaylarını kınıyoruz” dedi.
Kök, şehit haberlerinin Türkiye’yi derinden sarstığını belirterek, “PKK terör örgütünün kanlı saldırılarını kınıyoruz. Her kim bu kanlı oyunlara çanak tutuyor ve destekliyorsa emin olun Türk polisi ve askeri bu oyunları onlarına başlarına geçirecektir” ifadelerine yer verdi.
OTOBÜSLERİN TAŞLANMASINA TEPKİ
“Bu topraklar üzerinde Türkler ve Kürtler binlerce yıl kardeşçe yaşamışlardır. Erkek ve kızlarımız birbiri ile evlenmişlerdir. Bizim kanımız birbirine karışmıştır. Dernek çatımız altında da Türk-Kürt omuz omuza vererek, bu terör olaylarını kınıyoruz” diyen Başkan Sevda Kök, açıklamasının devamında ise sağduyu çağrısında bulundu. Başkan Kök, şunları kaydetti:
“Devletimiz, yürekleri yangın yerine çeviren bu saldırıların hesabını mutlaka soracaktır. Toplumuza buradan sağduyu çağrısında bulunmak istiyoruz. Lütfen bu oyunlara gelmeyin. Yakılan yıkılan yerler devletimize, kamuya ait yerlerdir ve milli bütünlüğümüze zarar vermektedir. Provokasyonlara gelmeyelim. Askerimize, polisimize bu zor süreçte yardımcı olmak zorundayız. Ayrıca önceki gün Kayseri’de Malatya otobüslerinin taşlanması bizleri derinden üzmüştür. Bizler yani Malatyalılar, her zaman onurlu ve dik bir duruş ile devletinin yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir.”
Kayısı Diyarı Toplum Dayanışma Derneği Başkanı Sevda Kök, “Ülkemizin başı sağ olsun. Ateş sadece şehit ailelerinin yüreğine değil, tüm Türkiye’nin yüreğine düşmüştür. Acılı ailelere sabırlar diliyorum” diyerek, sözlerini tamamladı.

Deprem konutları