casino siteleri

Özcan resmen aday

Malatya Haber Girişi : 22 Kasım 2023 22:33
Özcan resmen aday
Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan 31 Mart'ta yapılacak Mahalli Seçimlerinde Battalgazi Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan 31 Mart'ta yapılacak Mahalli Seçimlerinde Battalgazi Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı müracaatını gerçekleştirdi. 
 

Deprem konutları

 

YouTube Haber arası

Malatya'nın önemli siyasetçilerinden Malatya Ticaret Odası Başkanı Ramazan Özcan 2023 Genel seçimlerinde AK Parti'den 6. Sıra Milletvekili olmuştu. Yaklaşan Yerel seçimlerinde Battalgazi Belediye Başkanlığı için AK Parti'den bende varım diyerek Aday Adaylık dosyasını son gün akşam üstü AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ye teslim etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet Yaşar 23 Kasım 2023 20:21

    Kendisini 20 senedir tanıyorum esnafım.Bİzlere çok yardımcı oldu memleketede güzel hizmetleri var.Çalışkan ve dürüst bir insan aday gösterilirse çok iyi olur.

  • Fadime Kaya 23 Kasım 2023 09:43

    Çok başarılı olacağından şüphem yok Allah yardımcısı olsun

  • Semih ertürk 22 Kasım 2023 23:39

    Malatyanın gururu Adam gibi adam Ramazan Özcan

  • Sercan AKYOL 22 Kasım 2023 23:09

    Bu sene yine aday adayı çok ama hiç önemli isim yok özellikle yeşilyurtta.Battalgazide bir tek hizmet edecek adam var o da Ramazan Özcan battalgaziye çok yakışır.

  • Furkan Toksöz 22 Kasım 2023 23:05

    Malatya miza bu güzel şehire neler kattığını birebir şahit olduk kendisinin caliskanligiyla gönüllere nasıl girdiğini gayet iyi biliyoruz millet vekili seçimlerinde özellikle gayreti takdire şayandı umarım çok güzel yerlere gelir Battalgazi adına malatyamiz adına önemli adımlar atar Rabbım yardımcısı olsun

  • Mhmt 22 Kasım 2023 22:46

    Milletvekili seçiminde 6. Sırada olmasına rağmen canla başla çalıştı, malatya için belediyede kesinlikle Ramazan ÖZCAN olmalıdır.