casino siteleri

ÖZELLEŞTİRMELERİN ALTINDA DEVLET BAHÇELİ'NİN İMZASI VAR

Siyaset Haber Girişi : 04 Haziran 2015 13:42
ÖZELLEŞTİRMELERİN ALTINDA DEVLET BAHÇELİ'NİN İMZASI VAR
Çalık, 7 Haziran'da yapıl

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, "MHP döneminde özelleştirme başlamıştır, altında da Devlet Bahçeli'nin imzası vardır. Kapatılma kararları, Şeker Fabrikaları da dahil olmak üzere Devlet Bahçeli'nin imzası vardır. Devlet Bahçeli hafızasını yoklasın, o dönemde MHP'nin Genel Başkanı ve 3'lü koalisyonda Başbakan Yardımcısı idi" dedi.

Deprem konutları

 

Çalık, genel seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Malatya merkezde bulunan Ayakkabıcılar Çarşısı'nı ziyaret etti. Ayakkabıcı esnaflarıyla bir araya gelen Çalık, Malatya'dan 6 milletvekili çıkarmak için destek istedi. Çarşı ziyareti esnasında Çalık'la sohbet eden bir vatandaş, "Turgut Özal Tıp Merkezi'nde bir hastam vardı, onun için hava ambulansı istemiştim, hava ambulansı gönderildi" dedi. Çalık ise, "Size hizmet etmek bizim boynumuzun borcu" diye konuştu.

 

Bir ayakkabıcı esnafı ise, "Allah sizden ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan razı olsun ki, başörtüsü sorununu hallettiniz. Ben askerdeydim, annem başörtülü olduğu için içeri giremiyordu. Bundan iyisi can sağlığı. Allah, Recep Tayyip Erdoğan'a uzun ömrüler versin, başımızdan eksik etmesin" dedi.

 

Çalık, daha sonra Akçadağ İlçesi'ni ziyaret etti. İlçe merkezinde esnaf gezisinde bulunan Çalık, Keklik Pınarı, Kadıibrahim, Derinboğaz, Resuluşağı ve Ancarlı Mahallelerini ziyaret etti.

  Akçadağ'da esnaf gezisi esnasında kendisini arayan Malatyalı iş adamı Kenan Kalı ile sohbet etti. Kalı, telefonda, "Öznur abla, bizim Akçadağ'ın annesi ve ablasıdır. Bizimde kendisine desteğimiz tamdır. Akçadağ'dan da bu anlamda desteklerini rica ediyoruz. Canımızla, kanımızla, varlığımızla yanınızdayız" dedi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "Siyasette yola çıktığımız ilk günden itibaren Akçadağ bize hep sahip çıktı. Bana öyle bir güzel sıfat verdiniz ki, dünyada kimse o sıfatı parayla alamaz. Öznur Çalık denildiğinde herkes 'Akçadağ'ın bacısı' diyor. Ben, Akçadağ'ın ablası, sizlerin kızı ve gençlerin ablası olmaktan dolayı büyük gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

 

 Çalık, Akçadağ'ın Malatya'da etkinliği en fazla olan ilçe olduğunu kaydederek, Akçadağ'ın sadece kendi sınırlarını içerisini değil, Malatya'da en az 100 bin insanı etkileyecek kapasitede bir ilçe olduğunu belirtti. Akçadağ'ın bacısı olarak üçüncü dönem Akçadağlılara hizmet etmek istediğini dile getiren Çalık, şunları söyledi: "Akçadağlı hemşerilerim bacılarına sahip çıksın. Akçadağ'ın bir tane dahil olmak üzere oyuna ihtiyacım var. Ben, Akçadağ'ı çok seviyorum ve onların bana verdiği oy, altın değerinde.   Akçadağ'a getirdiğimiz hizmetler size feda olsun. Şimdiye kadar bize tam destek verdiniz, 10. seçimde de tam destek istiyoruz." Çalık, Malatya'da 6'da 6'nın ışığını Akçadağlıların yakacağını kaydederek, Akçadağlıların tamamının oy vermesi halinde Malatya'dan 6 milletvekili çıkaracaklarını ifade etti. AK Parti'nin 28 Şubat'ın acılarını ortadan kaldıran parti olduğunu dile getiren Çalık, başörtüsü sorununu ortadan kaldırdıklarını anımsattı.

 

YouTube Haber arası

Çalık, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sert sözlerle eleştirerek, "Malatya'da miting yapmış, 3-5 bin insana konuşmuş, 'buraları talan ettiler' demiş. 'Talan edildi' dediğin yer, senin Sümerbank'a özelleştirmeye verdiğin yerdir. Senin özelleştirmede imzan olan yerdir. Talan ettiysen, sen ettin. AK Parti ortaya hizmet getirdi. MHP döneminde özelleştirme başlamıştır, altında da Devlet Bahçeli'nin imzası vardır. Kapatılma kararları, Şeker Fabrikaları da dahil olmak üzere Devlet Bahçeli'nin imzası vardır. Devlet Bahçeli hafızasını yoklasın, o dönemde MHP'nin Genel Başkanı ve 3'lü koalisyonda Başbakan Yardımcısı idi. Milleti, Türkiye'yi IMF'ye mahkum eden 3'lü koalisyonun Başbakan Yardımcısı idi. Sümerbank'a belediye binasının yapılmasına, özelleştirmeye kim vesile oldu? 13 sene öncesini hatırlayın. MHP'liler 'milliyetçilikten' dem vuruyor, IMF'yi buraya getiren onlar değil miydi? Amerika'dan bakan atanmasına vesile olan bunlar değil miydi? Şimdi kalkmış 'milliyetçilikten' bize dem vuruyorlar. IMF'yi, Türkiye'nin kapısından kovan, insan hak ve özgürlüklerine sahip çıkan, imam hatiplerin orta kısımlarını açan, ümmete umut olan partiye sahip çıkmak için Akçadağlıların altın değerindeki her oyuna ihtiyacım var" dedi.