casino siteleri

Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası Sivasta yapıldı

Spor Haber Girişi : 04 Nisan 2024 12:08
Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası Sivasta yapıldı
Sivasta 17 ilden 86 sporcunun katılımı ile Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası 2. vize yarışmaları düzenlendi. Yarışmada sporcuların performansları
Sivasta 17 ilden 86 sporcunun katılımı ile Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası 2. vize yarışmaları düzenlendi. Yarışmada sporcuların performansları ise beğeni topladı.
Türkiye Yüzme Federasyonunun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası 2. vize yarışmaları Sivasta gerçekleştirildi. 4 Eylül Spor Vadisi Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen heyecan dolu yarışmalara 17 ilden 56 erkek, 30 kadın sporcu katılım sağladı. Sporcuların performansları ise izleyenlerin beğenisini kazandı.
Heyecan dolu yarışlarda derece alan sporculara, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ile şube müdürlerinden Aytaç Keklik tarafından madalya takdim edildi. Ödül töreninde konuşan Tunç, Tüm sporcularımıza başarılar dileriz. Sivasımız önemli bir yarışmaya ev sahipliği yaptı dedi.
Vize yarışlarında barajı geçen sporcular ise 29-31 Temmuzda Trabzonda yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.