casino siteleri

Polis ekipleri suçlulara göz açtırmıyor: 5 tutuklama

Asayiş Haber Girişi : 12 Şubat 2024 15:56
Polis ekipleri suçlulara göz açtırmıyor: 5 tutuklama
Elazığda bir yıl içerisinde iş yerine 2si silahlı 4 kez saldırı düzenleyen şahıslar ile kıraathaneye düzenledikleri silahlı saldırıda iki kişiyi yaralay
Elazığda bir yıl içerisinde iş yerine 2si silahlı 4 kez saldırı düzenleyen şahıslar ile kıraathaneye düzenledikleri silahlı saldırıda iki kişiyi yaralayan şüpheliler, polis ekipleri tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 5i tutuklandı.

Olay, bir hafta önce gece saatlerinde Yeni Mahalle Bölge Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosiklet ile gelen 2 kişi, emekli astsubay Savaş Özere ait ikinci el eşya dükkanına pompalı tüfek ile ateş ederken aynı iş yerinin bir yıl içerisinde 4 kez saldırıya uğradığı öğrenildi. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Yapılan çalışmada, Yeni Mahalle üzerinde faaliyet gösteren 3 iş yerinde meydana gelen Ateşli Silahla Mala Zarar Verme olayında 4 şüpheli yakalandı. Yine aynı gece Rızaiye Mahallesi üzerinde faaliyet gösteren bir kıraathaneye saldırı düzenleyerek iki kişiyi yaralayan 2 şüpheli de yakalandı. 6 şüphelinin yapılan üst ve ikamet aramalarında birer adet ruhsatsız tabanca ve pompalı tüfek, tüfeğe ait 8 adet kartuş ve 6 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Gözaltına alınan ve İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5i tutuklanarak cezaevine gönderilirken 1 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.