casino siteleri

Portakal'dan Ağbaba Hakkında şok iddia

Siyaset Haber Girişi : 13 Aralık 2023 21:27
Portakal'dan Ağbaba Hakkında şok iddia
Portakal'dan Ağbaba Hakkında şok iddia


CHP’nin çiçeği burnunda Genel Başkanı Özgür Özel’in talimatıyla kurulan ve görevi belediye başkan aday adayı belirlemede torpili engellemek, şeffaflığı sağlamak olan 5 kişilik ‘Aday Belirleme Heyeti Üyeleri’nin kendine yakın isimleri aday yapmak için gayret ettiği öne sürüldü.

Deprem konutları

 

Yeniakit'te yer alan habere göre,  Kuşadası’na gelen komisyon üyesi CHP’li Seyit Torun mevcut Belediye Başkanı Ömer Günel ile ultra lüks otelde yemek yerken, diğer üye CHP’li Veli Ağbaba’nın İzmir Urla’ya Mustafa Günay adındaki akrabasını, Narlıdere’ye ise Fulya Akçay adındaki tanıdığını başkan adayı yapmak istediği iddia edildi.

 

Öte yandan, CHP’li Ekrem İmamoğlu’na yakınlığıyla bilinen Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal da dün sosyal medya hesabından benzer bir paylaşımda bulundu. Hep yaptığı ve söylediği olay olan Portakal, CHP’de Murat Karayalçın, Veli Ağbaba, Gökhan Günaydın, Bihlun Tamaylıgil ve Seyit Torun’dan oluşan 5’li komisyonun iki üyesi Seyit Torun ile Veli Ağbaba’yı işaret ederek dönen kirli aday pazarlığını doğruladı.

 

“Cumhuriyet Hısım Partisi”

YouTube Haber arası


CHP’nin “hısım partisine” döndüğünü söyleyen  Fatih Portakal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “İzmir’de yaşadığım için çok şey kulağıma geliyor. Urla’da başvuru yapan Mustafa Günay adındaki kişinin Veli Ağbaba’nın akrabası olduğu konuşuluyor, Narlıdere aday adayı Fulya Akçay adındaki kişi de Ağbaba’nın istediği isimmiş. Malatya’dan vekil ol, tarafsız komisyonda yer al, adınız böyle şeylerle anılsın. Berbat durum. Tarafsız komisyonun diğer üyesi Seyit Torun da Kuşadası’na gitmis. İlçedeki diğer adaylarla mülakat yapılırken mevcut başkan Ömer Günel ile yemek yemiş! Doğru bir şey mi? Sadece bu 3 yer değildir tabii ki… Her yerde durum benzerdir. Düşünsenize parti tarafından belirlenmiş bu isimlerin böyle anılması tarafsız heyet denilen bu yapıyı töhmet altında bırakır. Belki de hepsi böyle davranıyordur. Belki yeni genel başkanları böyle istiyordur! Belki de haberi yoktur! Ana muhalefeti gergin ve sıkıntılı günler bekliyor. Milleti uyutuyorlarsa Cumhuriyet Hısım Partisi olmaya devam ederler.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Süleyman izci Hekimhan malatya 14 Aralık 2023 13:04

    Veli agbaba Hekimhan belediye başkanı Turan karada eski il başkanı kiraz bunun gibi ler chpyi referans olarak kullanan teşrifatçı lar seçimlerde aday olmaları bile CHP oy kaybıdır yanana gezen ile kaybeder