casino siteleri

Rabbime Mektubum Var !

Bu işte bir yanlışlık var...

Bu yanlışlıkta bir iş var...

YA RABBİ! Sanadır nidam: Buralarda ters giden şeyler var... Yere ekmek düşünce kıyamet kopuyor, insanlar düşünce herkes susuyor. 
YA RABBİ! Ters giden şeyler var... Bazı analar yiğit, bazıları i. doğuruyor.. Yiğitler Afrin'de, karda, sokakta, orda-burda hiç tanımadığı din kardeşinin namusunu koruyor. İ.ler henüz kundaktaki bebeğe göz dikiyor...
YA RABBİ! Ters giden şeyler var... Suni insanlar çoğalırken, hakiki insanlar gün geçtikçe azalıyor.
YA RABBİ! Üç yaşındaki bebeklere tecavüz ediliyor. Ve cezası ne kısas ne de idam..  Ayetin hiçe sayılıyor.. Bize dünya gurbetini imtihan kılan Rabbim, görüyor musun herkesler susuyor. Buralarda hukuk mukuk öyle safsatadan bazı sistemler var. Adalet, yargı gibi birşeyler uydurmuşlar. Ama haklının değil, güçlünün sözü geçiyor buralarda... Ve ya Rab! emrettiğin gibi şeriat da asla uygulanmıyor. Şahıslar yaptıklarıyla kalıyor. Hatta yaptıkları yanına kâr kalıyor..
YA RABBİ! Ters giden şeyler var.. Her yer hayâsızlık, ahlâksızlık, vicdansızlık kokuyor. Ve bu koku öyle ağır bir koku ki midem bulanıyor..

YA RABBİ! Ters giden şeyler var... Ümmet ifsada uğruyor. Namus ayakaltı ediliyor. Analar evlatsız, evlatlar anasız bırakılıyor.

YA RABBİ! Kirli eller,  pür-û pak yavrulara uzanıyor.. Hergün bir meleğe  göz yaşı döküyor bîçare yüreklerimiz..

YA RABBİ! Ne sabrımız ne de takadimiz kalmadı... Şimdi sanadır niyazım: Zerre kadar hayır ve zerre kadar şer işleyenin tek tek hesap göreceği o gün, mahkemelerin enn büyüğü olan o hesap günü, işte o gün  zalimlerin yaptıklarını yanına bırakma. Zira mutlak öç alıcı, kudreti elinde tutan enn yüce iktidar sahibi hiç şüphe yok ki SEN(c.c)'sin. 
Âminn..