casino siteleri

Ramazan hoca tek başına şehri, şehir de Türkiye’yi ayağa kaldırırdı.

POLİTİKA Haber Girişi : 23 Ekim 2023 13:08
Ramazan hoca tek başına şehri, şehir de Türkiye’yi ayağa kaldırırdı.
Ramazan hoca tek başına şehri, şehir de Türkiye’yi ayağa kaldırırdı.

Başkan Güder Ramazan Keskin’i Anma Programına Katıldı.

Deprem konutları


Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz yıl vefat eden Malatya’nın kanaat önderlerinden Ramazan Keskin için Gençlik ve Medeniyet Hareketi tarafından düzenlenen anma programına katıldı.


Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz yıl vefat eden ve 28 Şubat’ın simge isimlerinden olan Malatya’nın kanaat önderlerinden Ramazan Keskin’in Ebuzerler Mescidin de düzenlenen anma programına katıldı. Kuranı kerim tilavetiyle başlayan programda Ramazan Keskin’in hayatını anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı. Katılımcıların Ramazan Keskin ile ilgili görüşlerini aktardığı programda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Özellikle bizim bölgenin insanlarının kişilik şekillenmesinde, hamurunun yoğrulmasında Ramazan hocamın büyük payı var.” dedi


Başkan Güder: “Ramazan Hoca Gençliğimiz İçin İyi Bir Örnekti” 


Başkan Güder; “Bir cami, mescit hareketi başlatmıştı. İyi bir örnekti ve uluslararası arenada ümmet için verdiği mücadele ile tanınmış bir büyüğümüzdü. Bizim toplumumuzu o uyandırdı ve direnişin nasıl olabileceğini kendi yaşantısıyla bizlere örnek oldu. Farklı, önemli görevlerde bulunan insanların hamurunda hocamın katkısı vardır. Bu hamurla, bu bölgenin sesi olmaya devam edeceğiz. Onların bize kazandırmış olduğu karakterle biz toplumumuza yararlı olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.


Başkan Güder: “Gençliğimize Sahip Çıkmamız Lazım”


Programı düzenleyen Gençlik ve Medeniyet Hareketi yöneticilerine teşekkür eden Başkan Güder, “Hocamızın anılarını yaşatmamız gerekiyor. Gençlik hareketlerine nasıl destek olabilecekleri hakkında sürekli gayret içindeyiz. Gençlerin doğru yönlenmesi, zamanını kendi geliştirmeye harcaması için çalışmalar yapıyoruz. Şu anda faaliyette olan 5 adet gençlik merkezimiz var. Bundan sonraki dönemde hedefimiz gençlik merkezlerimizin sayısını artırmak. Her mahallede gençliğimizin istifade edebileceği alanları, fiziki mekanları oluşturarak onlara sahip çıkmamız lazım. Bunu devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.


Yakın: “Katılımı İçin Osman Başkanımıza Teşekkür Ederim”

YouTube Haber arası


Gençlik ve Medeniyet Hareketi Başkanı Bilal Yakın da “Hocamız nevi şahsına münhasır bir şahsiyetti. Mücahit bir alimdi. Davasının adamıydı. Toplumumuzun birlik ve beraberlik içerisinde kalabilmesini sağlamak ve bu hususta çalışmalar yapmamızı istemesi hocamızın son nasihatiydi. Biz de bu nasihati yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Ramazan hoca tek başına şehri, şehir de Türkiye’yi ayağa kaldırırdı. Hocamızın bizden istediği böylesine mücadeleci bir hareketin mutlaka bu şehirde olmasıydı. Gençlik ve Medeniyet Hareketi de böyle bir vazifeyi omuzlamış olacak. İnşallah bizler de hocamızın yolundan ayrılmayacağız. Bugün bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Osman Başkanımız da bugün bizleri yalnız bırakmadı ve katılımı için teşekkür ederiz.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.