casino siteleri

REFERANDUMA SAATLER KALA 'EVET' SESLERİ YÜKSELİYOR

Malatya Haber Girişi : 14 Nisan 2017 16:17
REFERANDUMA SAATLER KALA 'EVET' SESLERİ YÜKSELİYOR
MALATYA HABER-EN GÜNCEL H

REFERANDUMA SAATLER KALA 'EVET' SESLERİ YÜKSELİYOR

Deprem konutları

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Bundan sonra sözünde kararında millette olacağı günler gelecek. Sandığa gitme oranı referandumun geleceğini belirleyecek en önemli adımdır. katılımı ne kadar yükseltirsek 'evet' oyu da bir o kadar artar "dedi.

16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylamasına çok kısa bir süre kala ziyaretlerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi İlçesine bağlı Bulutlu, Hisartepe, Tanışık, Pelitli ve Alhanuşağı mahallelerini ziyaret etti.
 

BUNDAN SONRA SÖZDE KARAR DA MİLLETTİN OLACAK

YouTube Haber arası

Türkiye'nin kendi yağında kavrulmasını istenmiyor, emperyalist güçlere muhtaç olsun isteniyor diyen AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Savunma sanayimiz artık bize yetecek noktada, bugün kendi tanklarımızla, helikopterlerimizle, insansız hava araçlarımızla kimseye muhtaç durumda değiliz. Dost bildiğimiz ecnebi ülkeleri hiçbir zaman bizim dostumuz olmadığını gördük. 'Evet' kampanyasını başlattığımız günden itibaren karşımızda bir kitle oluştu. Müttefik olarak bildiğimiz Avrupa devletleri yek vücut olup, 16 Nisan'da 'evet' çıkmaması için tehditler oluşturuyorlar. Dış güçlerin emellerine hiçbir zaman cevap vermeyen bir iktidarımız var. Milletimiz fazlasıyla olanların farkında, yüzde 60'ların üzerinde bir oy desteğiyle sandıkta onlara gereken cevabı verecek. 16 Nisan'dan sonra inşallah ülkenin önü açılır, ülkenin ayağında ki prangalar çözülür, milletimizin kararı ülke'de hakim olur. Bundan sonra sözünde kararında millette olacağı günler gelecek. Sandığa gitme oranı referandumun geleceğini belirleyecek en önemli adımdır. katılımı ne kadar yükseltirsek 'evet' oyu da bir o kadar artar " şeklinde konuştu.