casino siteleri

Rektör Kızılay´a Malatyaspor taraftarlarından onursal üyelik

Spor Haber Girişi : 18 Kasım 2020 15:25
Rektör Kızılay´a Malatyaspor taraftarlarından onursal üyelik
Yeni Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği tarafından İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay´a onursal üyelik plaketi takdim edildi.
Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya ve yönetim kurulu üyeleri kurum ziyaretleri kapsamında İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay´ı makamında ziyaret ettiler. Rektör Kızılay´a ikinci dönem görevinde başarılar dileyen dernek başkanı Kaya, "Sayın rektörümüz göreve gelmesiyle üniversite ve sivil toplum kuruluşu işbirliğine her daim önem vermiştir. Şehrin ortak paydası olan Yeni Malatyaspor´a da başarısı için her zaman desteklerini sunan hocamızın artık derneğimizin de onursal üyesi olduğunu belirtmek istiyorum." dedi.
Rektör Kızılay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yeni Malatyaspor´un ortak değerleri olduğunu ve başarısı için desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
Ziyaretin sonunda dernek başkanı Kaya tarafından, Rektör Kızılay´a onursal üyelik plaketi takdim edildi.
Darende Belediye Başkanı Özkan´a ziyaret
Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Kaya ve yönetimi Darende Belediye Başkanı İsa Özkan´ı da makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Başkan Kaya, dernek olarak İl merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde de temsilcilikler açacaklarını belirterek Darende Belediye Başkanı Özkan´a destekleri için teşekkür edip 44 numaralı Yeni Malatyaspor forması hediye etti.