casino siteleri

Rıza Çalımbay´ın Beşiktaş karnesi kötü

Spor Haber Girişi : 25 Şubat 2022 14:04
Rıza Çalımbay´ın Beşiktaş karnesi kötü
Spor Toto Süper Lig´in 27. haftasında Beşiktaş´ı konuk edecek olan DG Sivasspor´da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, siyah-beyazlı ekibe karşı kariyerinde 11 farklı takımla çıktığı 38 maçta sadece 7 galibiyet alabildi.
Spor Toto Süper Lig´in 27. haftasında yarın Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor´da deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay´ın, rakibine karşı şansı tutmuyor. Çalımbay, kariyerinde 11 farklı takımın başında Beşiktaş´a karşı mücadele etti.
Tecrübeli çalıştırıcı Göztepe, Denizli, MKE Ankaragücü, Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor, Trabzonspor, Konyaspor ve Sivasspor ile Beşiktaş´a rakip olduğu 38 resmi müsabakanın sadece 7´sini kazanabildi. Bu maçlarda siyah-beyazlılar, Çalımbay´ın takımlarına karşı 21 galibiyet elde ederken, 10 maç ise beraberlikle sona erdi.

Beşiktaş ile 39. randevu
Teknik Direktör Çalımbay, yarın kariyerinde Beşiktaş´a karşı 39. randevusuna çıkacak. 34 puanla 12. sırada yer alan Sivasspor, 41 puanla 6. sırada olan Beşiktaş´ı mağlup edip, maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.