casino siteleri

Rıza Çalımbay´ın Fenerbahçe´ye karşı şansı tutmuyor

Spor Haber Girişi : 05 Kasım 2022 12:42
Rıza Çalımbay´ın Fenerbahçe´ye karşı şansı tutmuyor
Süper Lig´de Pazartesi günü Fenerbahçe´ye konuk olacak olan DG Sivasspor´da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, sarı-lacivertli ekibe karşı
Süper Lig´de Pazartesi günü Fenerbahçe´ye konuk olacak olan DG Sivasspor´da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, sarı-lacivertli ekibe karşı kariyerinde 12 farklı takımla çıktığı 43 maçta sadece 11 galibiyet sevinci yaşadı.
Spor Toto Süper Lig´in 13. haftasında 7 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor´da Teknik Direktör Rıza Çalımbay´ın, rakibine karşı şansı tutmuyor.
Çalımbay, kariyerinde 12 farklı takımın başında Fenerbahçe´ye karşı mücadele etti. Tecrübeli hoca Göztepe, Denizli, MKE Ankaragücü, Beşiktaş, Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor, Trabzonspor, Konyaspor ve Sivasspor ile Fenerbahçe´ye karşı çıktığı 43 resmi maçın sadece 11´ini kazanabildi. Bu maçlarda sarı-lacivertliler, Çalımbay´ın takımlarına karşı 23 galibiyet elde ederken, 9 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe ile 44. randevusu
Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kariyerinde Fenerbahçe´ye karşı 44. randevusuna çıkacak. 10 puanla 15. sırada yer alan Sivasspor, 26 puanla 1. sırada bulunan Fenerbahçe´yi mağlup etmeyi hedefliyor.