casino siteleri

Rıza Çalımbay´ın Gaziantep FK´ya şansı tutuyor

Spor Haber Girişi : 02 Mayıs 2021 13:07
Rıza Çalımbay´ın Gaziantep FK´ya şansı tutuyor
Süper Lig´de yarın Gaziantep FK´ya konuk olacak olan DG Sivasspor´da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kırmızı-siyahlı ekibe karşı kariyerinde 11 farklı takımla çıktığı 27 maçta 11 galibiyet sevinci yaşadı.
Süper Lig´in 39. haftasında yarın Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor´da deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay´ın, rakibine karşı şansı tutuyor. Çalımbay, kariyerinde 11 farklı takımın başında Gaziantep´e karşı mücadele etti. Deneyimli hoca Göztepe, Denizli, MKE Ankaragücü, Beşiktaş, Ankaraspor, Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor ve Sivasspor ile Gaziantep FK´ya karşı çıktığı 27 resmi maçtan 11´ini kazandı. Bu maçlarda kırmızı-siyahlılar, Çalımbay´ın takımlarına karşı 9 galibiyet elde ederken, 7 maç ise beraberlikle sona erdi.

Çalımbay´ın 28. randevusu
Deneyimli teknik direktör Çalımbay, yarın kariyerinde Gaziantep´e karşı 28. randevusuna çıkacak. 55 puanla 7. sırada yer alan ve Avrupa´ya gitmeyi hedefleyen Sivasspor, 54 puanla 8. sırada olan Gaziantep´i mağlup edip, son haftalardaki çıkışını devam ettirmek istiyor.