casino siteleri

Rıza Çalımbay´ın Trabzonspor şanssızlığı!

Spor Haber Girişi : 21 Ağustos 2021 16:00
Rıza Çalımbay´ın Trabzonspor şanssızlığı!
Süper Lig´de yarın Trabzonspor´a konuk olacak olan DG Sivasspor´da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bordo-mavili ekibe karşı kariyerinde çıktığı 32 maçta sadece 11 galibiyet sevinci yaşadı.
Süper Lig´in 2. haftasında yarın Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor´un deneyimli teknik direktörü Rıza Çalımbay´ın, rakibine karşı şansı tutmuyor. Çalımbay, kariyerinde 10 farklı takımın başında Trabzonspor´a karşı mücadele etti. Tecrübeli çalıştırıcı; Denizlispor, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Ankaraspor, Eskişehirspor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor ve Sivasspor ile Trabzonspor´a karşı çıktığı 32 resmi maçın sadece 11´ini kazanabildi. Bu müsabakalarda bordo-mavili ekip, Çalımbay´ın takımlarına karşı 16 galibiyet elde ederken, 5 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi.

Çalımbay´ın 33. randevusu
Rıza Çalımbay, yarın kariyerinde Trabzonspor´a karşı 33. randevusuna çıkacak. Puanı bulunmayan ve 16. sırada yer alan Sivasspor, 3 puanla lider konumda olan Trabzonspor´u mağlup edip, ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.