casino siteleri

SAADET VE BBP BİRLEŞTİ

Siyaset Haber Girişi : 09 Nisan 2015 09:44
SAADET VE BBP BİRLEŞTİ
SAADET VE BÜYÜK BİRLİK PA

Türkiye’nin geleceğinin oylanacağı 7 Haziran seçimleri öncesi bütün herkesin merakla beklediği güç birliği sağlandı. Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi arasında süren görüşmeler neticesinde Saadet Partisi 85 seçim bölgesinin 55’inde ilk sırada yer alırken, Büyük Birlik Partisi ise 30 seçim bölgesinde ilk sırayı aldı. Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak, seçimlere İstanbul 1’inci Bölge 1’inci sıradan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ise Ankara 2. Bölge 1’inci sıradan girecek.

Deprem konutları

Aynı geminin yolcusuyuz beraber yürüyelim...

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici YSK’da ortak açıklama yaptı. Ülkenin birliği ve milletin dirliği bakımından bu seçime büyük önem verdiklerini belirten Kamalak, “Güçlü bir kadro ile üçlü ittifak biçiminde Meclis’e girelim dedik. Ama takip buyurduğunuz gibi üçlü ittifak gerçekleşmedi. O zaman bu ülke hepimizin ülkesidir, hepimiz aynı gemide yolculuk ediyoruz, beraber yürüyelim dedik. Kırmadılar, kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. Seçime Saadet Partisi çatısı altında girileceğini aktaran Kamalak, “BBP camiasına, Yönetim Kurulu’na ve özellikle Mustafa Destici kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Adalet zemininde seçim işbirliği...

YouTube Haber arası

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de seçimin siyasi partilere, ülkeye, Türk milletine, İslam coğrafyasına ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi. Seçimlerin öncelikle sağlıklı, huzurlu, adalet içerisinde yapılmasını arzu ettiklerini belirten Destici, yüzde 10’luk barajı eleştirdi. Destici, tarihin, ülkenin, coğrafyanın, mazlum insanların kendilerine yüklediği sorumluluktan kaçmamak adına adalet zemininde seçim işbirliği yapacaklarını daha önce ifade ettiklerini belirtti.