casino siteleri

Sadık Malatya’yı Sırtından Çıkardı

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 26 Ekim 2019 22:10 Haber Girişi : 26 Ekim 2019 22:09
Sadık Malatya’yı Sırtından Çıkardı
Sadık Çiftpınar Malatya’y

Fenerbahçe Kulübü, Evkur Yeni Malatyaspor’dan Sadık Çiftpınar’ı renklerine katıp Yapılan görüşmeler sonucunda savunma oyuncusu Çiftpınar ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Deprem konutları

Adanalı olan Sadık’ın Fenerbahçeli yöneticilere, Malatya’nın plaka numarası olan 44 numaralı formayı giymek istediğini iletmesi üzerine, takımın 44 numaralı forması bu oyuncuya verilmişti Sadık Çiftpınar Malatyaspor’un üzerimde çok emeği var. Başta Başkanımız Adil Gevrek olmak üzere, Teknik Direktörümüz Erol Bulut, takım arkadaşlarım, bütün camiamız, personelimiz ve Malatyaspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Çok güzel 4,5 sezondu. Buraya hayallerimin peşinden geldim. Bugün Fenerbahçe bayrağı altındayım. Çok mutluyum. Açıkçası duygularımı tarif edemiyorum. İnşallah bu formaya, bu camiaya, bu armaya layık olabilirim. Bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım. Çok çalışacağım, kimsenin bundan şüphesi olmasın” şeklinde açıklama yapmıştı.

YouTube Haber arası

Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe, taraftarı önünde Konyaspor’u ağırladı. Fenerbahçe mücadeleden 5-1’lik üstünlükle ayrıldı. Sakatlıktan yeni dönen Fenerbahçeli futbolcu Serdar Aziz, Konyaspor maçının 66. dakikasında sakatlanarak yerini Sadık Çiftpınar’a bıraktı. Sadık Çiftpınar’ın 44 yerine 18 numaralı forma ile oyuna girdiği görüldü.