casino siteleri

Sadıkoğlu: "TOBB´un 70. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun"

Ekonomi Haber Girişi : 07 Şubat 2022 12:16
Sadıkoğlu:
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, TOBB´un 70. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin 70. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, "Çatı kuruluşumuz TOBB´un ve Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu´nun öncülüğünde güçlü Malatya, güçlü Türkiye ve güçlü ekonomi için çalışmalarımıza büyük bir özveriyle devam ediyoruz" dedi.

Başkan Sadıkoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "15 Mart 1950´de kuruluş kanunu yürürlüğe giren, 6 Şubat 1952´de ilk Genel Kurulu´nu yapan ve 7 Şubat 1952´de organ seçimlerini tamamlayarak fiilen çalışmalarına başlayan TOBB, bugün 70 yaşında. Yönetim Kurulunda bulunmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğum, Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu´nun önderliğinde ´Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye´ şiarıyla çalışmalarını sürdüren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin 70. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Yaşadığımız her türlü ekonomik ve sosyal zorlukların karşısında her daim iş dünyasının yanında olabilmek önemli ve gurur verici bir başarıdır. Çatı kuruluşumuz olan TOBB´un bu başarısı biz oda ve borsalara da ilham kaynağı olmaktadır. Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu´nun önderliğinde Malatya TSO olarak, güçlü Malatya, güçlü Türkiye ve güçlü bir ekonomi için çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´mizin 70. kuruluş yıldönümünü kutluyor, bu büyük ailenin bir parçası olmaktan gurur duyduğumuzu belirterek üyelerimiz ve Malatya iş dünyası adına dünden bugüne emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum."