casino siteleri

ŞAHİN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Malatya Haber Girişi : 07 Mart 2017 13:05
ŞAHİN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
MALATYA HABER-EN GÜNCEL H

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, referandum süreciyle ilgili olarak, “16 Nisan Anayasanın, sistemin ve rejimin cemresi olacak” dedi. 

Deprem konutları


AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile birlikte Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi ile Yeşilyurt Ziraat Odasını ziyaret etti.


İlk ziyaretini MÜSİAD Malatya Şubesine yapan Milletvekili Mustafa Şahin’i MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Başkanı Hüseyin Kalan, “Hep beraber daha diri, daha iri olacağımızın inancı ile bu göreve talip olduk. Yine aynı şekilde birliğimizin, beraberliğimizin perçinleşeceği bu tür kurumlarda hizmete devam noktasında yönetim kurulu ile hemfikir ve beraberiz” dedi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, MÜSİAD’ın Malatya’nın ve Türkiye’nin güzide kurumlarından birisi olduğuna vurgu yaparak, “Yüksek ahlak ve ileri teknoloji ilkesiyle yola çıkmış ve kurulduğu ilk günden itibaren de Anadolu’nun sesi olmuştur. Anadolu’nun yükselen değeri olmuştur” ifadelerini kullandı.


AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de, AK Parti’nin bütün yapmış olduğu çalışmalarda birlik ve beraberliği esas alarak, kardeşlik duygularını ön plana çıkarttığını kaydetti. Şahin, AK Parti’nin yaptığı çalışmalardan rahatsızlık duyan çevrelerin bunun akamete uğraması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerine dikkat çekerek, “Geçmişte Gezi eylemlerini başlattılar başarılı olamadılar. Akabinde 17-25 Aralık yargı darbesiyle bir şeyler yaptırmaya çalıştılar yine başarılı olamadılar. Bu güçlerin her geçen gün artan hırçınlıkları nihayetinde 15 Temmuz hain girişimi bu ülkeye yaşattı. Ama yüce milletimizin o dik duruşu neticesinde bunu bertaraf etmiş olduk” şeklinde konuştu. Referandumda Türkiye genelinde yüzde 60’ın üzerinde ‘evet’ çıkacağını kaydeden Şahin, “Bu referandumu niçin yapıyoruz? Bugüne kadar insanlarımızın yaşamış oldukları sıkıntıları bir daha yaşamamak için yapıyoruz. Özgürlüklerin önünü açmak için yapıyoruz. İnsan haklarının zirve yapması için yapıyoruz. Ama bakıyoruz, burada atın başını tutan ana muhalefet partisi olmakla beraber o Truva atının içerisinde bir bakıyorsunuz Almanya’sı var, Fransa’sı var, İtalya’sı var, İngiltere’si var, ABD’si var, AB’si var. Yerelde de marjinal bir takım alçak terör örgütleri var. Ama bunların hiçbir zaman halk nezdinde hiçbir karşılığının olmadığını biliyoruz” ifadelerine yer verdi. Milletvekili Şahin, beraberindekilerle birlikte daha sonra Yeşilyurt Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz, “Doğan Solmaz olarak benim oyum açıkça evettir. Bunu da söylemekten kaçınmıyorum. İnşallah ülkemizde yeni anayasaların gelmesinin önünü açmış olur” dedi. Burada da konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, 16 Nisan’ın Anayasanın, sistemin ve rejimin cemresi olacağını söyledi. 

YouTube Haber arası


Milletvekili Şahin, referandum sürecinde olduklarını hatırlatarak, “Bugüne kadar demokratik, sosyal bir cumhuriyet olan Türkiye Cumhuriyeti’nin tıkanan bir takım işleyişteki kurumların önünün açılması için yeni bir anayasaya ihtiyaç vardı. Bu anayasayı da bizlerde elimizden geldiğince bütün insanlarımızın haklarını koruma açısından standartları yükseltmek için yapmış olduğumuz bu düzenleme, bugüne kadar yapılan müdahalelere meydan vermemek için bu süreci başlatıyoruz” diye konuştu.