casino siteleri

´Sakin Şehir´ Arapgir dünya gündeminde

Kültür-Sanat Haber Girişi : 11 Haziran 2022 14:15
´Sakin Şehir´ Arapgir dünya gündeminde
Malatya´nın Arapgir İlçe Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu İtalya´da Cittaslow Uluslararası Genel Kurulu´na katılarak, Malatya´nın il
Malatya´nın Arapgir İlçe Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu İtalya´da Cittaslow Uluslararası Genel Kurulu´na katılarak, Malatya´nın ilk Cittaslow şehri olmaya hak kazanan Arapgir´de bir yıldır yapılan çalışmaları anlattı.
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, 10-11 Haziran tarihleri arasında İtalya´nın Orvieto kentinde düzenlenen Cittaslow Uluslararası Genel Kurulu´na katıldı. Cittaslow Uluslararası Genel Başkanı ve Asolo Belediye Başkanı Mauro Migliorini´nin Cittaslow Metropol projesi için yuvarlak masa toplantısı ile başlayanprograma dünyadan 300´e yakın Cittaslow ağına üye kentin belediye başkanları ve temsilcileri katıldı.
Kore´den Almanya´ya, Polonya´dan Brezilya´ya Cittaslow üyesi yaklaşık 300belediye başkanının ve delegenin katıldığıGenel Kurul´da Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu,Malatya´nın ilk Cittaslow şehri olmaya hak kazanan Arapgir´de bir yıldır yapılan çalışmaları anlattı.