casino siteleri

Sami Er: Geldiğimiz gün Allahın izniyle işe başlayacağız

POLİTİKA Haber Girişi : 25 Mart 2024 14:35
Sami Er: Geldiğimiz gün Allahın izniyle işe başlayacağız
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahalle
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.
Adeta bir miting havasında geçen mahalle toplantısına AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ve Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile partililer de katıldı. Büyük bir coşku ile geçen toplantıda yapılan açılış konuşmalarından sonra söz alan AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, çok kısa süre içerisinde Malatyayı ayağa kaldıracaklarının sözünü yineleyerek 1 Nisan itibariyle göreve gelir gelmez çalışmalara hemen başlayacaklarını söyledi.

Malatyada 50 bini merkezde, 19 bini ise kırsalda olmak üzere 69 bin civarı hak sahibi olduğunu ifade eden Er, Konutlarımızı ve iş yerlerimizi TOKİ yapıyor. Allahın izniyle ben de TOKİde çalışan biri olarak şunu çok iyi biliyorum ki, TOKİ bu konutları çok iyi ve hızlı bir şekilde yapabilecek kudrete sahip dedi.

Çarşının da yine ilk etapta 1,5 yıl gibi bir sürede biteceğini ama yapılan görüşmelerle bu süreyi 1 yıla çektiklerini hatırlatan Sami Er, Allahın izniyle verdikleri söze göre Emlak Konut bir yıl içerisinde çarşımız ayağa kalkacak. Çarşımız ayağa kalktığı zaman, insanımızın moral ve motivasyonu da düzelecek. Hiçbir tereddüdünüz olmasın, biz işimiz gücümüz Malatya diyoruz. Bize yetki verdiğinizde ekibimizle birlikte en son vatandaşımız konutuna erişinceye kadar, en son esnafımız kalıcı iş yerine erişinceye kadar bize dinlenmek de yasak yorulmak da yasak diyoruz şeklinde konuştu.

Göreve gelir gelmez kuşkusuz en büyük projelerinin Malatyada depremin izlerini tamamen silmek olduğunu hatırlatan Sami Er, bunun yanı sıra birçok projelerinin de yine hazır olduğunu söyledi. Yılların belediyecilik tecrübesine sahip olduklarının altını çizen Er, Yani başkaları gibi gelip de belediyeyi yeniden tanımayacağız. Yeni gelen herhangi biri, şunu samimiyetimle söylüyorum 2-3 senede ancak belediyeyi tanımaya başlar. Son 1-2 senesinde de der ki Ya bu benim çıraklık, kalfalık dönemim. Bana biraz daha bir süre verin der. Bizim dönemimiz böyle bir şey olmayacak. Geldiğimiz gün Allahın izniyle işe başlayacağız, çünkü projelerimiz de hazır, vizyonumuz belli, misyonumuz belli diye konuştu.

Projelerinde de bahseden Sami Er, vatandaşları taleplerini zaman zaman saha araştırmaları ile öğrenirken, Cumhur İttifakı olarak performanslarını da halka sorduklarını belirterek, Bakın şuna inanın ki piyasada birileri algı yönetiyor, sosyal medyada algı yönetiyor. Şunu samimiyetle söylüyorum açık ara önde götürüyoruz seçimi. Hiçbir endişemiz yok. Şehrin bir bütün içerisinde çalışması lazım. İlçe belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesinin uyum içerisinde olması lazım. Uyum içerisinde olmazsa hizmetler yürümez, aynı şekilde merkezi idarelerle de uyum içerisinde olması lazım belediyelerin. Yerel yönetimlerin kaynakları Malatyanın yaralarını sarmaya asla yeterli değil. Eğer biz merkezi idareyle koordineli çalışmaz isek merkezi idarenin kaynaklarını buraya aktaramazsak Malatyanın yaralarını saramayız. Allahın izniyle bu kardeşiniz Ankarayı bilen, o kurumlarda çalışmış biri olarak en iyi hizmeti ilçe belediye başkanlarımızla birlikte vekillerimiz ile Malatyamıza aktaracağız. Bunda hiç şüpheniz olmasın. Çok kısa sürede yaraları saracağız. Bu seçimi de Allahın izniyle dediğim gibi alarak 31 Mart akşamı bu saatlerde biz bayram yapmış olacağız. Buna inanın, buna güvenin diye konuştu.

Kale ilçesinde iftar buluşması
Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, AK Parti Kale İlçe Teşkilatı ve Kale Belediye Başkan Adayı İhsan Özbayın organize ettiği iftar programına katıldı. Yoğun katılımın olduğu iftara AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, önceki dönem AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile partililer katıldı.
Kalelilerin büyük ilgi ve teveccühü karşısında mutluluğunu dile getiren Sami Er, Gönlü geniş, kalbi temiz, misafirperver Kale ilçemizin iftar sofrasına misafir olduk. Muhabbetle ve coşkuyla bizleri karşılayan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Muhabbetimiz eksik olmasın. İyi ki varsınız dedi.