casino siteleri

Sami Er, mahalle toplantılarında vatandaşlarla buluştu

POLİTİKA Haber Girişi : 17 Şubat 2024 15:06
Sami Er, mahalle toplantılarında vatandaşlarla buluştu
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, katıldığı mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her mahallede coşkuy
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, katıldığı mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her mahallede coşkuyla karşılanan Sami Er, göreve geldiklerinde hiç vakit kaybetmeden Malatyayı yeniden ayağa kaldırmak için yoğun bir mesai harcayacaklarını söyledi.
31 Mart seçimleri öncesi çalışmalarına hız veren AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, düzenlenen mahalle toplantılarında vatandaşlarla buluştu. Beraberinde AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ve İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ile ilk olarak Yeşiltepe Semt Konağında gerçekleşen buluşmaya katılan Sami Er, burada Gazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan adayı Sami Er, depremde yıkılan Malatyayı el birliği ile eskisinden daha güzel ve güvenli bir şehir haline getirmek için çalışacaklarını söyledi.
Malatyanın her seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğana sahip çıktığını ve arkasında durduğunu da hatırlatan Er, Ben inanıyorum ki Malatyada kendine yakışanı yapacak, rekor oyla hem bizleri hem de diğer tüm adaylarımızı seçecektir. Bir 6 Şubat depremi yaşadık, üst üste 2 büyük depremi hep birlikte yaşadık. 11 ili kapsayan bu depremde 4 ilimiz büyük hasar gördü bunlardan biri de Malatyaydı. Çok ciddi kayıplarımız oldu, canlarız gitti diye konuştu.
Geçmiş dönemde TOKİ ve belediyecilik deneyimlerinin bulunduğu da ifade eden Er, bu tecrübesini Malatyayı yeniden ihya ve inşa etmede kullanacaklarını söyledi.

İmarı planlarken insan yaşamını, hayatını, mutluluğunu garantileyen bir anlayışı içerisinde olacağız
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ise yaklaşan yerel seçimlerin önemine değinerek, Yerel seçimler mahallemizin, ilçemizin ve şehrimizin şekilleneceği bir seçim. İnşallah her seçimde olduğu gibi bu seçimde de AK Partimiz ve Cumhurbaşkanımızın arkasında yer alan Malatyamız bu seçimlerde de rekor bir oyla tercihini kullanacaktır dedi.

Seçim sürecinde en önemli önceliklerinin deprem olduğunu ve bundan sonrası için şehrin yeniden inşası noktasında yapılacak çalışmaların önemine değinen Geçit, İmarı planlarken insan yaşamını, insanının hayatını, mutluluğunu garantileyen bir imar anlayışı içerisinde olacağız. Çok büyük bir acı yaşadık. Bu acıdan büyük ders çıkaracağız. Bunu önümüze koyup düşüneceğiz, bundan sonra şehri yapılandırırken asla bir daha böyle bir acının yaşanmasına müsaade etmeyeceğiz. Belediyecilik ekip kurma, organizasyon, karar alma ve yönetme becerisidir. Buna da sahip olduğumuzu düşünüyorum diye konuştu.

Malatyayı yeniden inşa edeceğiz
Büyükşehir Adayı Sami Er daha sonra beraberinde AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın ve İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Battalgazi ilçesinde Sarıcıoğlu, Cirikpınar ve Halfettin mahallelerinin ortak toplantısına katıldı. Vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, burada yaptığı konuşmada tecrübeleri ve kuracakları ekiple birlikte el ele vererek Malatyayı yeniden inşa edeceklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçeler olan Yeşilyurt ile Battalgazi Belediyeleri ile de sürekli istişare ve uyum içerisinde olacaklarının altını çizen Er, geçmişteki deneyimlerinin de artısıyla Malatyada kalıcı konutların hızlandırılması, işyerlerinin bitirilmesi ve kentsel dönüşümler noktasında hiç vakit geçirmeden birlikte çalışacaklarını söyledi. Seçim sonrası aldıkları yetki ile birlikte herkesin evine ve işyerine kavuşması adına durmadan çalışacaklarını da belirten Er, bu noktada da Malatyanın eskiden olduğu gibi bu seçimlerde de Cumhurbaşkanı Erdoğanın arkasında duracağından şüphesinin olmadığını ifade etti.

Enkaza dönmüş şehrimizi hep birlikte inşa edeceğiz
AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Bayram Taşkın da 31 Mart seçimlerinde göreve gelmeleri ile birlikte merkez ilçeler ve büyükşehir belediyesi ile el ele verip harabeye dönen kenti birlikte ayağa kaldıracaklarını söyledi. Başta merkezi hükümet ve Cumhurbaşkanı Erdoğanın da büyük gayret ve emekleri ile deprem bölgesinin eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kaldırılacağını belirten Taşkın, Birinci önceliğimiz vatandaşlarımızın biran önce kalıcı konutlarına geçmesi. Yine şehir merkezimizin ve çarşımızın da ayağa kaldırılması ile Malatyayı yeniden inşa edeceğiz ifadelerini kullandı.

Acılar ne kadar büyük olursa olsun Battalgazinin evlatlarının hayallerini ve umutlarını her zaman diri tuttuğunu da ifade eden Taşkın, İnşallah diri tuttuğunuz bu hayaller ve umutlarınız sayesinde acılarımızı unutacağız, küllerimizden yeniden doğacağız. Enkaza dönmüş şehrimizi hep birlikte inşa edeceğiz. Yılmak yok, pes etmek yok. Bizler bir taftan yıkılan şehri ayağa kaldırırken sağlam olan mahallerde de belediyeciliğin en güzel örnekleri halkımızın ayağına götüreceğiz şeklinde konuştu.