casino siteleri

Samsatsporlu gençler şampiyon oldu

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 01 Nisan 2024 16:36
Samsatsporlu gençler şampiyon oldu
Adıyamanın Samsat ilçesinde altyapı kategorisinde play-offa kalan Samsatdpor şampiyon olarak bölgede Adıyamanı temsil etmeye hak kazandı.U-16 liginde Pl
Adıyamanın Samsat ilçesinde altyapı kategorisinde play-offa kalan Samsatdpor şampiyon olarak bölgede Adıyamanı temsil etmeye hak kazandı.
U-16 liginde Play-Off Grubunda mücadele eden Samsatsporlu gençler, Altınşehir Mansur Yardımcı Standında karşılaştıkları Adıyaman Gençler Birliğisporu final müsabakasında mağlup ederek şampiyon oldu. Normal süreyi 4-4 tamamlayan takımlar, penaltı atışları ile devam etti. Penaltı atışlarında 9-8lik skorla şampiyon olan Samsatsporlu gençler ileri tarihlerde bölge müsabakalarında Adıyamanı temsil edecek.
Altyapı kategorilerinde U-16 Takımı Teknik Sorumlusu Rıdvan Elpeze, ilk kez altyapı kategorisinde mücadele ettiklerini ve şampiyon olduklarını belirterek, teknik heyet ve takım oyuncularına teşekkür etti. Elpeze, "Gençlerimiz bizlere haklı bir gurur yaşattı. Samsat ilçemizde futbola iyi bir ilgi ve iyi bir potansiyel var. Biz bunu keşfedince takım oluşturarak maçlara başladık. İlk kez altyapı kategorisinde mücadele etmemize rağmen çok iyi bir performans yakalayarak şampiyon olduk. Adıyamanımızı en iyi bir şekilde temsil ederek, kupayı ilimize getirmeyi hedefliyoruz. Bize inanan, güvenen ve destek veren bütün herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.