casino siteleri

Sarıçiçek Yayla Festivaline yoğun katılım

Kültür-Sanat Haber Girişi : 02 Temmuz 2023 11:45
Sarıçiçek Yayla Festivaline yoğun katılım
Sarıçiçek Yayla Festivaline yoğun katılım

Türkiye´nin en büyük yaylalarından biri olan Sarıçiçek yaylasında üç yıl aradan sonra yeniden düzenlenen yayla festivali yoğun ilgi gördü.

Deprem konutları



Malatya´nın Arapgir, Erzincan´ın Kemaliye, Sivas´ın Divriği ilçelerinin kesişim noktasında bulunan Türkiye´nin en büyük yaylalarından biri olan Sarıçiçek Yaylası´nda üç yıl aradan sonra yeniden düzenlenen yayla festivali yoğun ilgi gördü.

YouTube Haber arası

Selimoğlu Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği organizatörlüğünde Arapgir Belediyesinin de büyük katkılarıyla gerçekleşen festivale çevre ile ve ilçelerden de çok sayıda vatandaş katılım sağlandı. Etkinlikte katılımcılar davul zurna eşliğinde bol bol halay çekerek eğlendi.
Etkinliğinin bölge turizmi için önemine değinen Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, organizasyon için Selimoğlu Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Günday ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.