casino siteleri

Sayın Malatya Valimizin Bilgilerine Önemle Arz Edilir

 

Sayın değerli Malatya valimiz, Süleyman Kamçı Beyin dikkatlerine önemle arz edilir. 

Sayın değerli valim; Malatya’mız için oldukça büyük bir önem arz eden ve ayrıca, Malatya’mızın geleceği noktasında çok önemli ve büyük bir hayati hassasiyeti olan Malatya Beydağı’nı ağaçlandırma projesi, yani halkın deyimi ile (Yeşil Beydağı Projesinin) devam edip etmeyeceği konusunda, Malatya halkının merakını giderecek bir açıklama yapmanızı Malatya halkı zatıalinizden önemle beklemektedir.

 

Dünya’da kuraklığın dalga dalga yayıldığı günümüz Dünyasında, Malatya’nın yüksek rakımlı dağları olan Beydağlarının yıllardır yeşilden, yani bildiğiniz üzere ağaç ve yeşil bitki örtüsünden yoksun olması nedeni ile bu durumun bölgemizde yağmur bulutlarını ve ekolojik dengeyi etkileyen kuraklığın önemli bir  nedeni olduğu bilimsel merciler ve kurumlar tarafından önemle sık sık söylenmekte ve bilinmektedir.

İşte bu nedenle; yeşilden yoksun olan Malatya Beydağlarını ağaçlandırmak ve yeşillendirmek için, sizden önceki valilerimizden, Sayın Ulvi Saran Bey tarafından, ( Yeşil Bey dağı Projesi )  adı altında, Malatya bölge orman müdürlüğü ve Orman bakanlığı ile yaptığı çalışmalar neticesinde, büyük bir kampanya ile Malatya halkının da yıllardır büyük bir özlemle beklediği Beydağlarını ağaçlandırma projesi Sayın Ulvi Saran Bey tarafından böylece başlatılmış oldu. 

 

Ve daha sonra sizden bir önceki eski Malatya valisi Sayın Vasip Şahin Bey’de, kendi dönemindeBeydağlarını ağaçlandırma projesini aksatmamış ve gereken destek ve çalışmaları devletin verdiği imkanlar  nispetinde aksatmadan başarı ile sürdürmüştür. Özelikle son yıllarda kuraklığın baş gösterdiği bölgemizde, Beydağlarını ağaçlandırma projesi, Malatya’mızın geleceği için olmazsa olmaz bir proje niteliğini taşımaktadır.

 

Yarınlarda kuraklık noktasında, Malatya’nın ekolojik dengesini etkileyecek olan Beydağlarını ağaçlandırma projesinin devam etmesi için, Sayın değerli valimiz, Malatya halkı zatıalinizin devletin ilgili yetkili kurumları, Orman bakanlığı ve Orman müdürlüğü ile beraber bu projenin devamını sağlamanızı, Malatya halkı bilhassa sizden önemle bekliyor Sayın değerli valim.

 

Sayın valim bilindiği üzere; sizden önceki valilerimizden Ulvi Saran Beyin büyük bir çaba ile başlattığı ( Yeşil Beydağı Projesi, ) Malatya’nın gelecek yarınlarında, kuraklık noktasından olmazsa olmaz niteliğini taşıyan oldukça önemli  bir projesi olma niteliğini taşımaktadır. İşte Malatya’mızın bu oldukça önemli sorunundan dolayı, (Malatya Net Haber Gazetemiz,) son 10 yıldır bölgemizde meydana gelen kuraklık nedeni ile üzerinden hassasiyetle durduğu ve takipçisi olduğu bu projenin bundan sonra da takipçisi olacaktır.

 

Yani kısacası Malatya halkı; Sayın değerli valimiz Süleyman Kamçı Beyden, Beydağı’nın ağaçlandırmaçalışmaları olan, kısa adı ( Yeşil Beydağı Projesinin) olan bu projenin devam edip etmeyeceği konusundan net bir açıklama bekliyor. Çünkü (Yeşil Beydağı Projesi,) yarınlarda, Malatya’nın nefes alacağı çok önemli can damarı bir projesi olma niteliğini taşımaktadır. İşte bu çok önemli hassasiyetten dolayı, Malatya halkı sizden bir açıklama bekliyor. Sayın Valimiz Süleyman Kamçı’nın Dikkatlerine Önemle Arz Edilir. 

 

Saygılarımla. / Lütfü Caner / lutficaner@gmail.com