casino siteleri

SAYIN MEHMET MERT BEYİN DİKKATLERİNE ÖNEMLE ARZ EDİLİR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı, Sayın Mehmet Mert Beyin dikkatlerine önemle Arz edilir. Sayın Başkanım: Orduzu Vaizpınarı yolu genişletme ve asfaltlama çalışmalarınızdan dolayı, mahalle sakinleri büyükşehir belediyesi şahsından sizlere teşekkürlerini arz etmektedir. Yalınız bu çalışmanız la ilgili bu güzergâhta oturan vatandaşlarımızın büyük bir hassasiyetle bizlere ilettikleri önemli bir konuyu zatıalinizin gündemine arz etmek istiyorum:

 

Sayın Başkanım: Orduzu Vaizpınarı yolu ile ilgili gazetemize gelen şikayetleri;  eğer hatırlarsanız daha önce sizlere aktarmıştım. Ve akabinde bilhassa vatandaşlarımızın yoğun talepleri üzerine, Sayın Belediye başkanımız Ahmet Çakır Beyi de bu konuda bilgilendirmiştik. 

 

Sayın Başkanım: bu güzergahta yaptığınız bu çalışmadan dolayı bölge halkının memnuiyeti ile beraber,( asıl çok önemli olan bir eksikliği gündeminize sunmak istiyorum:)  Aslında Elma suyu vaiz pınarı güzergahında vatandaşlarımızdan gazetemize gelen asıl şikayetlerin ana sebebi;  Elma suyu Vaiz pınarı yolunun,” Elma suyu mahallesi bitiminden itibaren Mecittepesi bitimine kadar olan takriben 3 kilo metrekarelik bölümünün hem çok dar ve hem de acilen asfaltlanması gerektiği şikayetleri yoğu şeklinde biz gelmektedir.”  Bu söz konusu bölümde iki araç karşı karşıya geldiğinden yolun darlığından dolayı büyük sıkıntılar yaşandığı söylenmektedir. Bu söz konusu yolun 3 kilo metrekarelik bölümde mutlaka acilen genişletme ve asfaltlamanın bir an evvel yapılması gerektiği söylenmektedir gazetemize gelen vatandaşların sözlü ve gönderdikleri e-mail ve mesajlarından.

 

Geçtiğimiz hafta tarafınızdan vaiz pınarı son bölümünde yapılan asfaltlama çalışmasının memnuniyetle karşılanmakla birlikte, asıl sorunlu olan bölümde çalışmanın yapılmaması bu sorunu yine vatandaşın gündemine taşımıştır Sayın başkan.

 

Yani kısacası; bu güzergahta ikamet eden vatandaşlarımızın asıl şikayetlerine neden olan konu: vaiz pınarı son bölümünde yapılan çalışmaya teşekkür etmekle beraber, bu söz konusu yolun asıl sorunlu olan bölümü olan; Elma suyu mahallesi bitiminde itibaren, Mecittepe bitimine kadar olan yolun darlığının genişletilmesi ve asfaltlanması yoğun bir şekilde bu güzergahta ikamet eden değerli vatandaşlarımız tarafından dile getirilmektendir.

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Sayın, Mehmet Mert Beyin dikkatlerine önemle  Arz Edilir /  Saygılarımla. / [email protected]