casino siteleri

Şaziye teyze konteyner evinde kedileriyle hayatını sürdürüyor

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 15 Ocak 2024 09:19
Şaziye teyze konteyner evinde kedileriyle hayatını sürdürüyor
Kahramanmaraşta 73 yaşındaki depremzede kadın, sahiplendiği kedileriyle konteyner evinde hayatını sürdürüyor.Onikişubat ilçesi Expo
Kahramanmaraşta 73 yaşındaki depremzede kadın, sahiplendiği kedileriyle konteyner evinde hayatını sürdürüyor.
Onikişubat ilçesi Expo konteyner kentte hayatını sürdüren 73 yaşındaki Şaziye Pınar, sokakta bulduğu kedileri sahiplendi ve onların kendisine en büyük yoldaş, en büyük terapi olduğunu söyledi.
Kedilerini çok sevdiğini söyleyen Pınar, "Depremde evim yerle bir oldu. 2 ay İstanbulda kaldım. Oralarda yapamadım ve tekrar memlekete geldim. Konteyner verdiler ve şimdilik buradayım. Yol yürüyüşünde bir tane kedi ile karşılaştım. Kedi ile arkadaş olduk. Daha sonra benim evime gelmeye başladı. Kedinin daha sonra hamile olduğunu öğrendim. Bir müddet sonra pencereye bağırarak çıktığını duydum. Daha sonra kediyi içeri aldım ve o sırada doğumu başlamıştı. Biz onun doğumunu yaptırdık ve 6 tane yavrusu oldu. 5 aydır bakıyorum ve bana en büyük yoldaş, en büyük terapi oldular. Onları çok seviyorum" dedi.
Sıcacık evinde kedileriyle yaşadığını anlatan Pınar, "İçeride oturuyorlar. Akşam da kanepede beraber yatıyoruz" ifadesini kullandı.
Pınar, "Ben çamaşırhaneye ya da otobüs durağına gideceğim zaman benim peşime takılıyorlar ve beni oraya kadar yolcu ediyorlar. Ben eve gelene kadar gelmiyorlar orada bekliyorlar. Hayvan sevgisi başka bir şeymiş. Herkesin tatmasını isterim. Hayvanları horlamasınlar. İsimlerini ise Karakız ve Şirinler koydum" diye konuştu.