casino siteleri

Seçilen muhtardan bayram öncesi örnek davranış

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 09 Nisan 2024 15:03
Seçilen muhtardan bayram öncesi örnek davranış
Sivasın Gemerek İlçesi Eskiçubuk köyü muhtarı, mazbatasını aldıktan sonra ilk iş olarak mezarlık temizliği yaptı. Yeni muhtar vatandaşlardan takdir topl
Sivasın Gemerek İlçesi Eskiçubuk köyü muhtarı, mazbatasını aldıktan sonra ilk iş olarak mezarlık temizliği yaptı. Yeni muhtar vatandaşlardan takdir topladı.

Gerçekleştirilen 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Sivasın Gemerek ilçesi Eskiçubuk köyünde muhtar seçilen Ekrem Şenol, mazbatasını almasının ardından ilk iş olarak bayram öncesi mezarlık temizliği yaptı. Daha önce bakımsız ve otlarla kaplanmış mezarlığı temizleyerek, mezarlığı çevreleyen duvarları boyadı. Arife günü mezarlığa gelen vatandaşların şaşkınlıkları yüzlerine yansıdı.

Köyümüz ilk defa böyle güzel bir mezarlığa kavuştu

Gurbette yaşayan ve köyünü ziyarete gelen 53 yaşında ki Songül Şenol, Köyümüz ilk defa böyle güzel bir mezarlığa kavuştu. Emeği geçen muhtarımız ve tüm köy sakinlerimizden Allah razı olsun dedi.

Mezarlığımızı tertemiz yapmış

Mezarlığın çok vahim bir durumda olduğunu belirten Ali Erdem Şenol, Hep gelip gideriz. Mezarlık çok vahim durumdaydı. Şu anki muhtarımızdan Allah razı olsun. Mezarlığımızı tertemiz yapmış. Güzelce bakım yapmış. İnsanların rahatça girip çıkabileceği bir hale gelmiş şeklinde konuştu.