casino siteleri

Seçim ofisi açılışı mitinge dönüştü

POLİTİKA Haber Girişi : 24 Şubat 2024 11:33
Seçim ofisi açılışı mitinge dönüştü
Milliyetçi Hareket Partisinin Gürün seçim İrtibat Bürosunun açılışı adeta mitinge dönüştü.Sivasta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gürün Seçim İrtibat B
Milliyetçi Hareket Partisinin Gürün seçim İrtibat Bürosunun açılışı adeta mitinge dönüştü.
Sivasta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gürün Seçim İrtibat Bürosu, görkemli bir törenle açıldı. Açılış, il ve ilçe teşkilatlarının yanında vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Okunan İstiklal Marşının ardından büronun açılış kurdelesi kesildi. Yoğun katılım nedeniyle açılış adeta mitinge dönüştü.
MHP Gürün Belediye Başkan adayı ve 2 dönemdir belediye başkanlığı yapan Nami Çiftçi, konuşmasında 2014ten bu yana yapılan tüm hizmetlerdeki hedefin Gürünün huzur ve mutluluğu olduğunu söyleyerek, İlk gün söylediğimiz gibi, çalışmalarımızda daima şeffaf, dürüst, tarafsız ve insan odaklı yönetim anlayışıyla bugünlere geldik. İnşallah yine sizlerin desteğiyle dik duruşumuzu ve samimiyetimizi koruyarak hizmetimize devam edeceğiz. El ele vererek ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasını sağlamak içinde büyük gayret göstereceğiz. Şeklinde konuştu.