casino siteleri

Selahattin Gürkan Mhp’den Teklif Aldı Mı?

Siyaset Haber Girişi : 27 Eylül 2018 22:02
Selahattin Gürkan  Mhp’den Teklif Aldı Mı?
Vuslat TV’de katıldığı pr

Vuslat TV’de katıldığı programda 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimleri değerlendiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Battalgazi ilçesine çok hizmet etmek istiyorum. Ancak genel değerlendirme yapacak partimizin üst yöneticileri var. O yöneticilerin bize çizeceği yol haritası bizim yol pusulamız olacaktır” dedi. MHP’den büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterileceği iddialarına da ilk kez cevap verdi.

Deprem konutları

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vuslat TV’de katıldığı Gündem Özel programında Vuslat TV Haber Müdürü Ökkeş Cerit’in sorularını cevapladı. 

2019 yerel seçimleri için değerlendirme yapan Başkan Gürkan, MHP’den büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterileceği iddialarına da ilk kez yanıt verdi. 

“BU GÖREVLERE TALİP OLMAK ZOR BİR HADİSEDİR”

“MHP’den büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı için teklif aldınız mı?” sorusuna cevap veren Başkan Gürkan, şunları söyledi; “MHP’den şahsıma her hangi bir teklif gelmedi. Şahsımda ne zafiyet oldu ki MHP bana öyle bir teklifte bulunsun. Kaldı ki AK Parti ülkemize ve memleketimize güzel hizmetler yapan bir partidir. AK Parti belediyeciliği ile Battalgazi bölgesine çok güzel hizmetler yaptık. Tüm bu hizmetleri partimizin milletvekilleri ve hükümetleri desteği ile yaptık. Seçimlere daha 6 ay gibi bir zaman var, doğmamış çocuğa don biçmek doğru değildir. Bu konuyu MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğluna da sormuşlar, o da benim 40 yıllık arkadaşımdır. Sayın Fendoğlu da, bizim Selahattin Gürkan’a öyle bir teklifimiz olmadı demiş. Bunlar spekülatif şeylerdir. Cumhurbaşkanımız bir kriter belirledi, çalışkan olacak, vatandaşta bir karşılığı olacak, ehliyetli, liyakatlı olacak, dürüst olacak dedi. Bu vasıflar bizde varsa zaten partimiz bizi aday gösterir. Zira bu görevlere talip olmak zor bir hadisedir. Vebali ağır bir sorumluluktur. Bazı şeylerde çok ısrarcı olmamak gerekiyor. Bu memlekete sevdalıysanız ve hizmet aşkı ile yanıyorsanız size zaten görev verilir. Şunun altını bir kez daha çizeyim. MHP’den şahsıma gelen bir teklif yoktur.”

BATTALGAZİ Mİ? BÜYÜKŞEHİR Mİ?

YouTube Haber arası

“Battalgazi mi yoksa büyükşehir mi? Hangi belediyeden aday adaylığı düşünüyorsunuz?” sorusuna da yanıt veren Başkan Gürkan, “Battalgazi ilçesine çok hizmet etmek istiyorum. Tamamlanması gereken daha çok hizmetler ve projeler var. Ancak genel değerlendirme yapacak partimizin üst yöneticileri vardır. O yöneticilerin bize çizeceği yol haritası bizim yol pusulamız olacaktır” dedi. 


M.FURKAN ADIGÜZEL VUSLAT GAZETESİ